promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz öccse bepróbálkozott Schobert Laránál, nem akármilyen képpel próbálja meghódítani Norbi lányát
Borítókép:  youtube.com/GLAMOUR Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ilyen ajánlatra nehéz nemet mondani, de valószínűleg menni fog Schobert Larának – ha egyáltalán válaszra méltatja Alekosz öccsét.

Alekosz jelenleg Magyarország egyik legérdekesebb, legbotrányosabb figurája, hiszen folyton olyan dolgokat mond, amiken tömegesen akadnak ki az emberek. Sokan igazi csodabogárnak tartják őt, és úgy tűnik, hogy ez valami örökletes dolog lehet, ugyanis az öccse, Nagy Tibor is elkezdett egy ideje egészen meghökkentő dolgokat posztolni az internetre – van, akit szórakoztatnak az elborult videói, és olyanok is bőven akadnak, akiket inkább aggasztanak.

Alekosz testvére már a „híveim” megszólítással és a „mert megtehetem” elköszönéssel is mondhatni ikonikussá vált kis hazánkban, ebben a pillanatban is úgy terjednek a videói, mint egy könyörtelen vírus. Most kicsit új vizekre evezett, ugyanis nyilvánosan próbálkozott be Schobert Norbi és Rubint Réka lányánál, Schobert Laránál, de persze olyan stílusban, ami csak rá jellemző:

„Híveim. Schobert Larának Üzenem. Lara Láttam Hogy Társat Keresel. Ne Keresd Tovább Itt Vagyok Én Egy Igazi Király Isten Írj Rám És Hívj El Egy Randira. Nyilván Nem Én Foglak Elhívni Egy Király Ilyet Nem Tesz. Meg Úgy Hallottam Vagyonos Is Vagy Pont Ilyen Lány Kell Nekem Legalább Eltartasz. A Szüleid Is Büszkék Lennének Rád Hogy Egy Király Istent Választottál. Ha Kalandos Életre Vágysz Ne Habozz Keresni Írj Rám. Mert Megtehetem.”

Hogy mindenképp sikeres legyen a hódítás, Nagy Tibor egy képet is mellékelt magáról, amin kifejezéstelen arccal, kisgatyában, mamuszban és nyakkendőben feszít, ezzel is megmutatva, hogy megvan benne az erő, az elegancia és a csődör kisugárzás.

Nos, biztos, hogy sokan csak nehezen tudnának ellenállni egy ilyen ajánlatnak, főleg egy ennyire hatásos fotó kíséretében, de van egy olyan érzésünk, hogy Schobert Lara válaszra sem fogja méltatni Alekosz öccsét – bár az biztos, hogy az év híre lenne, ha esetleg nyitott lenne a dologra.

Itt lehet megtekinteni Nagy Tibor posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás