promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz ágyba akarta vinni Baukó Évát, és később ebből őrületes háború lett köztük
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno még egy csók is elcsattant Alekosz és Baukó Éva között.

Nem sokan gondolták volna, hogy a Való Világnak lesz még tizenegyedik szériája is. Ugyebár ezt VV Kriszti nyerte meg idén. Bár sokak szerint kicsit gyengére sikerült ez az évad, ettől függetlenül mindenkinek megvolt a maga kedvence a végén. Bár a semlegesek sokan úgy voltak vele, hogy mindegy, csak ne VV Melina nyerjen.

Az azonban már a távoli múlt, amikor VV Alekosz feltűnt az akkor még RTL Klub képernyőjén, és a stílusával levette a lábáról fél Magyarországot. Az egykori reality hős mondhatni óriásit robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Sokak szerint ez volt az egyik legjobb évad.

Baukó Éva a Való Világ 4. részében ugyanúgy 165 napot töltött az RTL luxusbörtönében, mint Alekosz, de csak a harmadik helyett tudta megszerezni. Ugyebár a műsorban kezdett el kialakulni a barátságuk, de az évek során ez gyökeres fordulatot vett.

Alekosz hamarosan vissza fog térni a képernyőre, mivel versenyzőként volt jelen az Ázsia Expresszben. A TV2 műsora körül nagy a titkolózás, és a celebek ugyebár nem is oszthatnak meg semmit arról, hogyan alakul majd ez a szezon. Az elején persze még voltak olyan hírek, hogy Alekosz nagyot balhézott a hotelben, ahol elszállásolták.

Nem rég kiderült, hogy az Ázsia Expresszben Baukó Éva és Alekosz közösen versenyeztek volna, de előbbi ezt semmiképpen sem vállalta.

„Az utolsó szereplésem vele a Vacsorakirály című műsorban volt, ahol undorítóan viselkedett velem... még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt, és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!!! Sajnálom, hogy ennyire nárcisztikus, önimádó, megbánást nem tanúsító, véleményem szerint szociopata jellemvonásokkal rendelkező ember...”

- írta anno Baukó Redditen.

Alekosznak és Baukó Évának valóban volt pár igazán nagy balhéja a Vacsorakirályban. Emlékezetes jelenet, amikor Alekosz épp Sánta Juliskának bókolt, de Baukó Éva megjegyezte, hogy barátjáról köztudott, hogy szeret udvarolgatni a lányoknak. Ebből a beszélgetésből vita, majd féltékenységi jelenet kerekedett. Végül pedig Éva alaposan odaszúrt Alekosznak egy mondttal:

„Neked az a bajod, hogy te nem kaphattál meg engem”

- mondta a celeb a műsorban, a többiek pedig páholyból figyelték a balhét.

Baukó Éva múltkor is kiemelte, hogy Alekosz azért ilyen bunkó, mert a Való Világ 4 bronzérmese sosem feküdt le vele.

Anno pedig még egy cuki csók is elcsattant köztük a TV2 egy másik műsorában, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Borítókép:  TV2 Play
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás