promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézz szét Horváth Éva itthoni luxusházában, amit igazi pokollá változtatott egy celeb
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horváth Éva igyekezett jó házigazda lenni a Hal a tortán műsorában, de Alekosz alaposan felforgatta a dolgokat.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Sokan azt hiszik, hogy végleg hazaköltözött a családjával, de erről szó sincs. Az egykori szépségkirálynőnek itthon, valamint Balin is van bázisa. Ugyebár többnyire a nyarakat szokták Magyarországon tölteni.

Elképesztő, de Horváth Évának itthon a kertészkedés hiányzott a legjobban. Ráadásul hiába vitte ki a görögdinnye magvait Balira, ez a fajta ott nem terem meg. Amikor nincs itthon, akkor az édesapja ápolja a kertet.

Horváth Éva gyakran tűnik fel a TV2 műsoraiban. A nézők láthatták a Szerencsekerékben, most pedig a Hal a tortánban vállalt be egy főzést. A videókban megnézhetitek, hogy itthon is azért egy csodálatos luxusházban élnek, ahol még medence is van a kertben, ahol az influenszer szeret jógázni.

Horváth Éva nagyon izgult, ugyanis Bíró Icán kívül senkit nem ismert. Nagy Alekosz természetesen hozta a formáját az egész műsor alatt.

Nagy Alekosz azt gondolta, hogy Éva egy simulékony, odaadó nőszemély, így nagy csalódás érte, amikor kiderült, hogy ez nem így van. A Való Világ egykori nyertese házsártos háziasszonynak nevezte az egykori szépségkirálynőt, és mindenbe belekötött, amibe csak tudott.

Mivel csak cukormentes kólát kapott a pálinka mellé, később még azt is szóvá tette, valamint azt is kiszúrta, hogy a poharak mosogatógépben voltak elmosva, és nem voltak eltörölgetve.

Később Alekosz csak három pontot adott a vacsorára, ami Horváth Évának Laky Zsuzsi segített abszolválni. A piszkálódó vagyonőr azért a vacsora előtt elárulta, egy egész generáció szocializálódott Horváth Éva naptár képein, és ő is közéjük tartozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás