promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva áttetsző ruhában pózolt a Duna-parton, mindenki láthatta a bugyiját
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva teljesen lenyűgözte a követőit a bevállalós fotókkal.

Egykor Horváth Éva volt az ország egyik legfelkapottabb, legfoglalkoztatottabb modellje, akiért mindenki epekedett. A szépségkirálynő szinte az összes férfimagazin hasábjain levetkőzött, még a legendás Playboyban is jelentek meg intim képei. Számtalan televíziós műsorban feltűnt az utóbbi években, még műsorvezetőként is kipróbálta magát nem egyszer – jelenleg is rengeteg rajongója van.

Több, mint 200 ezren követik Horváth Évát Instagramon, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a híresség rendszeresen rak ki magáról csábító fotókat, ráadásul amikor Balin élt, akkor az ottani hétköznapjaiba is beavatta a követőit. Nagyon érdekes volt látni, hogy milyen kint az élet, mennyire csodálatos környezetben élt ott a manöken, aki elvileg már visszatért Magyarországra.

Horváth Éva a minap friss képeket rakott ki magáról, amikkel sikerült pillanatok alatt felforrósítania az egész internetet, ugyanis egy fehér, áttetsző ruhában pózolt, így mindenki láthatta, hogy mi van alatta – nem csoda, hogy csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek a poszthoz.

Horváth Éva figyelemfelkeltő felvételei a Duna-parton készültek, a követőinek fel is tűnt, hogy már hazánkban élvezte a jó időt a híresség. Az biztos, hogy a modell most is fantasztikus formában van, úgy ragyog, mint nagyjából 20 évvel ezelőtt a hatalmas férfimagazinok címlapjain, szóval semmi kétség afelől, hogy még mindig ő az ország egyik legdögösebb manökenje – itt lehet megtekinteni a friss fotóit:

Itt lehet megtekinteni egy érdekes beszélgetést Horváth Évával, aki nemrég Palik Laciékkal ült le egy őszinte interjúra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás