promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva elárulta, hogy ki a legnagyobb segítsége ruhátlan pózolás közepette
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült a titok, hogy az újra itthon lévő Horváth Éva számára ki volt odakint a legfontosabb ember.

Horváth Éva szerelmes. Szerelmének tárgya pedig nem más, mint Bali csodálatos szigete a Csendes-óceánon. Az Indonézia leghíresebb pontjait fejből soroló és ismerő magyar szépség szinte második otthonának tekinti az ázsiai államot. Ha nem egyenesen az elsőnek. A veterán modell és színésznő családjával rendre hosszú időt tölt a dél-keleti paradicsomban, tulajdonképpen kihagyva a magyarországi teleket. Ugyan hazánkban sem elsöprően jellemzőek manapság a nagyon nagy fagyok, valahogy mégis más egy kellemes klímájú környezetben kibírni az itteni hideg hónapokat. 

Éva gyakorta rejtélye a családjával kapcsolatban, főleg, ha a férjéről van szó. Gyanítjuk, hogy jó eséllyel az influenszernek is kiváló hölgyemény házastársa is komoly mértékben hozzájárul a bali tartózkodásukhoz. Igaz, sokak szerint Éva férje egyenesen olyan, mint Columbo felesége a legendás televíziós szériából. Egy biztos, hogy hősnőnk nem csak saját erejére és férje támogatására hagyatkozott a Távol-Keleten. Elárulta ugyanis, hogy komoly segítséget kapott kisfia, Alex pesztrálásban, miközben ő készíthette a jobbnál jobb fényképeket, melyekkel a szponzorai eladásait lendíthette fel az Instagram segítségével. 

Éva, és segítője a gyereknevelésben:

A közösségi oldalon/platformon egyébként nem kevesebben, mint 207 ezren követik nyomon a Magyarország és Indonézia között billegő Horváth Évát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás