promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva elővette a kebleit, és rögtön rekordpéldányszámban kelt el a magazin, de Lola is alaposan nekivetkőzött – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horváth Éva és Lola utána érkezik Torri Webster, aki visszafogott, de ettől még elképesztően kívánatos.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég láthatták őt a nézők a TV2 képernyőjén, mivel szerepelt a Szerencsekerék nevű játékban. A műsort is érdemes visszanézni, mivel egy őrülten dögös fekete ruhát vett fel, ami kiemeli a dekoltázsát. Most azonban nézzük meg, hogy a híresség miként pózolt anno 2004-ben az FHM címlapján. A magazint rekord példányszámban adták el, és Horváth Éva neve végleg bekerült a sztármodellek közé! A friss képeken láthatjátok, hogy a celeb még mindig őrülten dögös.

Lolát tiniként ismerte meg az ország, de már 34 éves, és kimondhatjuk, hogy jót tett neki a kor, na meg az átváltozás. Most szingli, és várja, hogy rátaláljon az igazi, akivel végre bele tudna vágni a családalapításba. Az énekesnő igyekszik a médiában is megállni a helyét. Most a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője, de sok helyen fel szokott tűnni. Lolát, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjét szokatlan módon az Ez így Ok?! kérdezőjeként láthatták a legutóbbi adásban a csatorna nézői, Fodor Imre ugyanis a vendégek között foglalt helyet. Lola a legutóbb igazán dögös képeket osztott meg magáról Intagramon.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Torri Webster. A kanadai színésznő karrierje anno a Life with Boys című tinisorozattal indult be. A 261 ezer követővel rendelkező szépség általában visszafogottan villant, de így is elképesztően kívánatos.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Király-Virág Anita és Kim Kardashian után érkezik egy bevállalós influenszer, Veronica Perasso.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás