promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
El fogsz olvadni a hatos lottó szépségnek feszes kebleitől, de Kim Kardashian is bevetette az ütközőit – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király-Virág Anita és Kim Kardashian után érkezik egy bevállalós influenszer, Veronica Perasso.

Király Viktor és a szépséges felesége, Király-Virág Anita erősen a pletykák kereszttüzében van most. A páros 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek Las Vegasban. Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk. Virág Anita és a kisfia jelenleg épp az énekes nélkül nyaralnak, szóval ha volt is békülési kísérletük, az valószínűleg kútba esett. A pár állítólag régóta külön él, és nem tervezik az újrakezdést.

Nem csoda, hogy az énekes vissza akarja szerezni a hatos lottó műsorvezetőjét, mivel Király-Virág Anita elképesztően gyönyörű. Mivel a válogatás rovatban vagyunk, így mutatjuk is nektek bikiniben, amiben olyan dögös, hogy szinte mindent felperzsel maga körül.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. Kanye West állandóan rá szokott nézni Kim Kardashian Instagram-oldalára. Valószínűleg le fog esni az álla, hogy ha meglátja, hogy az exe megint mennyire bevállalós volt.

Veronica Perasso egy venezuelai származású modell és influenszer, aki az Instagramon lett ismert. Ezt elég A 20 éves szépség gyakran oszt meg bevállalós fotókat és videókat az életéről. Ezek a villantások megtették a hatásukat, mivel már 5,1 millióan követik. Egyik legutóbbi posztjában azt írta, hogy a nappaliban twerkelni jobbá teszi a napot. Szóval Veronicának mindig is ilyen volt a hozzáállása.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Lionel Messi csodás felesége, és Dukai Regina után érkezik a bevállalós Tiana Kaylyn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás