promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a bűbájos, szőke szépség volt Zámbó Jimmy első felesége, akinek előző kapcsolatából született gyerekeit is sajátjaként szerette a Király
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vera Zámbó Jimmy elsőszülött fiának, Krisztiánnak az édesanyja.

Zámbó Jimmy életének titkai a mai napig foglalkoztatják az embereket, hiába telt el már több mint 20 év tragikus halála óta. Ha a Király feleségére gondolunk a legtöbbünknek  Edit asszony juthat az eszébe, ám elsőszülött fiának, Krisztiánnak nem ő az édesanyja, hanem első felesége, Vera.

Jimmy és Vera igen fiatal korukban ismerték meg egymást, a lány bátyja ugyanis az énekes jóbarátja volt. Megismerkedésükkor azonban Vera már 21 éves és kétgyermekes anya volt, Jimmy pedig még csal a 18. életévében járt.

Ez azonban nem gátolta őket és menthetetlenül egymásba szerettek. Vera édesanyja egyébként annak idején igencsak ellenezte a kapcsolatot, ám a szerelmesek megállíthatatlanok voltak, összeházasodtak, majd megszületett közös fiuk, Krisztián is.

Kapcsolatuk megingathatatlannak tűnt, Jimmy pedig a felesége előző házasságából született gyermekeit, Mónikát és Tamást sajátjaiként szerette, és nevelte, majd madarat lehetett vele fogatni, amikor megtudta, apa lesz. 

A világon semmi sem gátolta őt. Egyből megszerette, és apjuk helyett apjuk volt a gyerekeimnek. Kivételes hozzáállása volt, mert ő egy kivételes ember volt. Hatalmas szerelemmel lángoltunk éveken át

- nyilatkozta Vera néhány évvel ezelőtt a Story Magazinnak.

Évekkel később azonban fordulatot vett a kapcsolatuk, ugyanis Jimmy életébe megérkezett Edit asszony. Az énekes ugyanakkor nem akart elválni és hiába alapított új családot, még mindig ragaszkodott Verához.

Hiába alapított új családot, képtelen volt elengedni. Tovább szeretett engem, én meg őt. Képtelen voltam ellenállni neki, de nehéz volt, mert egyúttal a tulajdonának is tekintett. Sokszor mondtam neki, hogy vele maradok, nem válok el, ha végre dönt, és lezárja második kapcsolatát. Tizenhét évem telt el így... Egyszer döntött is, elköltözött és újra akarta kezdeni, de akkor már tudtam, hogy ez nem lenne jó nekem

- vallotta be őszintén Vera, aki hozzátette, hogy szerinte Jimmy nem tudott nemet mondani a nőknek.

A válás után Zámbó Krisztián édesanyja vidékre költözött és csak keveset találkozott egykori szerelmével, Jimmy utolsó napjaiban azonban telefonon beszélt első feleségével, ráadásul még vacsorázni is elhívta, de a találkozóra aztán már nem került sor.

Időnként vele álmodom. Egy évben egyszer biztosan. Érdekes, mert minden elhunyt szerettem, így ő is, él az álmomban. Egy család vagyunk, és boldogok. Talán ezzel üzeni nekem, hogy mind jól vannak odafenn, és a szeretet sosem szűnik meg

- nyilatkozta korábban Jimmy első felesége, akinek a hírek szerint azóta sem jött új szerelem az életében

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy néz ki a Király első felesége napjainkban, akkor azt Zámbó Krisztián fotóján most meg is tekintheted. Az apja nyomdokaiba lépő fiú, nagyon büszke csinos édesanyjára, így nem is csoda, hogy előszeretettel oszt meg róla képeket közösségi oldalán.

Az én csoda szép édesanyám. Annyira büszke vagyok!

– írta a fotó mellé Krisztián.

Forrás: Blikk / Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás