promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV műsorvezetőjét sürgősen kórházba kellett szállítani: erős fájdalmakkal került a műtőasztalra, korábban félrediagnosztizálták az gyanús jeleket
Borítókép:  Wikipedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kamera mögött a kínok kínját élte át, másnap már haza sem engedték.

Sváby András és családja nyaral, ezért a Heti Naplóban Török Réka helyettesíttette őt vasárnap este az ATV népszerű riportműsorában, ám a műsorvezetés nemvárt bonyodalmakba ütközött.

"Kedden kezdődött, hirtelen jelentkező, soha nem tapasztalt fájdalommal"

- mesélte Junior Príma-díjas riporter. Réka három évvel ezelőtt érdemelte ki a hazai sajtó egyik legnagyobb elismerését, akkor így nyilatkozott róla Start Pluszban:

Réka és családja nagyon megijedt, mikor begörcsölt a hasa, és a fájdalom mindenhova kisugárzott, a hátától a mellkasáig. Először arra gyanakodtak, hogy valamilyen gyomorproblémáról lehet szó, de a gyomortükrözés során megnyugtatták, hogy nincs semmi nagy baj, csak egy kis reflux, amire savlekötőt írtak fel neki.

Török Réka azonben ezek után sem lett jobban, és a csütörtöki riportját is óriási fájdalmak közepette készítette.

"Azt hittem, megőrülök!"

- mesélte arról a napról. Réka az éjszakát már alvás nélkül töltötte, amikor megírta riportját, másnap reggel pediga Honvédkórházban találta magát. A vérvizsgálat súlyos gyulladást mutatott a szervezetében, az ultrahang pedig sok epekövet fedezett fel.

"Az egyik epekő elmozdult és elzárta az epeutat, ami a rohamot okozta. Már haza se engedtek, azt mondták, már este megműtenek. Ez egy olyan akkut probléma, amit ha nem kezelnek rögtön, akkor abból egy komoly hasnyálmirigy gyulladás is kialakulhat. Úgy már hetekig elhúzódhatott volna a kezelésem”

- magyarázta Réka a naphire.hu-nak. Szombaton végül Réka saját kérésére távozhatott a kórházból, így vasárnap este ő helyettesítette Sváby Andrást a Heti Naplóban. Azonban újabb műtét vár rá. Mint kiderült, egy epehólyag műtéten is át kell esnie a teljes gyógyulás érdekében, addig azonban szigorú diétát írtak elő neki.

A műsorvezető az is elárulta, hogy mi vezetett idáig:

“Túl vagyok egy fogyókúrán, egy jó pár hónapos koplaláson - ez is okozhatta ezt. Én, ha fogyókúrázok, sosem szakszerűen, hanem koplalok. Ez eléggé megterhelte a szervezetemet, és ez lett a következménye. Megtanultam a leckét, ezentúl sokkal jobban figyelek magamra”

- tette hozzá Réka. Az ATV Heti Naplója vasárnap este végül gond nélkül került képernyőre, Török Réka vezetésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás