promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kokó élő adásban megdöbbentő igazságról rántotta le a leplet: erről a gyönyörű színésznőről van szó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megfagyott a levegő a stúdióban: hazánk legismertebb ökölvívója nem csinál belőle titkot, bárhol máshol szívesebben lett volna a vereség pillanataiban, mint a ringben.

Kovács Kokó István valószínűleg a legismertebb élő ökölvívó ma Magyarországon, akinek pályafutását annak idején az egész ország izgatottan követte. Az amatőrként többszörös világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronz és aranyérmes boxoló a profik közt szinte mindig nyert, 22 győzelméből ráadásul 11-et kiütéssel. Csak egy alkalom volt, mikor kikapott, mindenkit rendkívül váratlanul ért ez az egy szem vereség, ami Kokó emlékezetében is fájó pont maradt.  Akkor Julio Pablo Chacon kiütéssel győzte hazánk friss világbajnokát (az övet még 2001 év elején, januárban hódította el), a televíziónézők legnagyobb bánatára.

Vasárnap az ATV beszélgetős show-műsorában, a #Bochkorban több mint 20 év után került elő a fájdalmas vereség, ám egy annál viccesebb helyzetben. A legutóbbi adásba Kovács István mellett a műsor vendége volt Farkasházi Réka színésznő is, akit a legtöbben a magyar kereskedelmi televíziózás első 20 évének legnépszerűbb szappanoperájából, a Barátok köztből ismerhetnek. Réka egy érdekes anekdotával érkezett a műsorba, amit igencsak erős felütéssel indított:

"Te Kokó, most jutott valami az eszembe: te tönkretetted a lánybúcsúmat!"

Egy pillanatra megfagyott a levegő a stúdióban. Mégis hogyan történhetett ez? A Sztárbox szupervizora szabadidejében mások lánybúcsúján trollkodik talán? A válaszra persze nem kellett sokat várni, kiderül miről is van szó:

„Képzeld el, 2001-ben a lánybúcsúm napján volt valamelyik nagy meccsed, amit elvesztettél. És néztük élőben, mert rettenetesen szurkoltunk neked” – magyarázta csalódottan Réka, aki több, mint húsz évet várt, hogy végre a boxoló orrára olvashassa csalódottságát. 

Ismerve a körülményeket, ez a szürreális jelenet abszolút nem elképzelhetetlen, hiszen Kokó akkoriban veretlenül állt a ringben, friss világbajnokként, rengetegen várták az újabb győzelmet. Kovács Istvánt azonban nem kell félteni, szellemesen reagálta le az őt ért megjegyzést:

„Bár ott lettem volna a lánybúcsún” 

Frappáns válasz, mindenki nevetett rajta, ráadásul rendkívül találó is, mert túl azon, hogy ez egy szellemes bók is, a valóságot is lefedi. Kokó bárhol máshol szívesebben lett volna a vereség pillanatában, mint a ringben, és ezt meg is tudjuk érteni. Az említett jelenet a szerkesztők tetszését is elnyerte, nem véletlenül promózták ezzel a műsort, ami egyelőre még nem került fel teljes egészében a Youtube-ra, de hétköznap minden este 19 órakor ismétli az ATV Spirit. A "nagy összefeszülést" itt tudjátok megnézni:

 

Rékát azért nem kellett félteni, egyrészt mert a meglepetés lánybúcsút végül Csonka András jókedvével mentette a menthetőt, másrészt a Barátok közt egykori sztárja azóta is boldog házasságban él a férjével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás