promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV rendkívüli bejelentése rengeteg tévénéző figyelmét felkeltette, százezrek kapcsolhatnak át csak ezért a műsorért
Borítókép:  ATV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV új műsorát is egy összeszokott páros vezeti majd felváltva, minden hétköznap 17:55-től.

 

Magyarország legnépszerűbb hírcsatornája rendszeresen indít új műsorokat valamilyen aktualitással kapcsolatban, ez legutóbb is így volt például az izraeli konfliktus eszkalálódásakor, vagy korábban az orosz invázió megkezdésekor. És rendszerint így van, mikor valamilyen választáshoz közeledünk.

Az ATV január 15-től egy új választási műsorral jelentkezik, az Egyenes Beszéd – Voks 2024 a következő, idén júniusban esedékes európai parlamenti és önkormányzati választásokra fog összpontosítani.

Az Egyenes Beszéd - Voks 2024 minden hétköznap 17.55-től látható lesz.

A műsort Szöllősi Györgyi és Rónai Egon vezetik majd, akik az esti műsorsáv népszerű közéleti hírháttérműsorát, az Egyenes Beszédet is felváltva vezetik. A hasonló cím nem véletlen, hiszen a Voks 2024 is élő műsor lesz.

Magyarországon idén a megszokottól eltérően egyszerre tartják az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat, ami azon felül, hogy költséghatékonyabb megoldás (hiszen csak egy szavazást kell megszervezni, a hozzá tartozó infrastruktúrával, munkaerővel, stb.), sokakat összezavarhat.

Az összevonás feltehetően az uniós választások részvételi arányát is megemeli majd, mivel erre rendszerint kevesebb állampolgár fordít időt. Igaz, 5 évvel korábban, 2019-ben egészen kiemelkedő, 43 százalékos volt a magyarországi választók részvételi aránya - de még ez sem érte el az akkori EU átlag 50 százalékot. Az ATV korábbi híradását a választások összevonásáról itt tekinthetik meg:

Az ATV választási műsorában elemzők és szakértők segítségével vitatják meg, hogy a magyar és az európai választások eredménye hogyan hathat majd a helyi közügyek alakulására, az állampolgárok mindennapi életére, az ország társadalmi, gazdasági helyzetére, valamint az egész európai politikára.

Az ATV választási műsorában lehetőséget biztosít arra, hogy a pártok önkormányzati és európai parlamenti jelöltjei interjúkban mutatkozhassanak be, ismertethessék programjukat, s válaszolhassanak Szöllősi Györgyi és Rónai Egon kérdéseire.

Forrás: ATV

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás