promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy korszak vége: távozik a képernyőről a sokak által kedvelt híradós, az ismert televíziós ezért hagyta ott a csatornàt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beadta a felmondását, nem köszönti többet a nézőket.

Hadas Krisztina az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőnője. A gimnáziumot az ország egyik legerősebb középiskolájában, a budapesti ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolában végezte, innen vezetett az útja a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, tévé- és dokumentumfilm rendező szakon végzett.

Szakmai karrierjét rádiósként kezdte, 1992-től a Magyar Rádió alkalmazásában állt, 1994-től kezdve pedig előbb a közszolgálati Magyar Televíziónál, később pedig már kereskedelmi csatornánál, az RTL klubnál kapott állást, a Frei dosszié, az Akták és a Híradó szerkesztő-riportereként, ami után maradt a kereskedelmi tévézés világában, a TV2-nél készített dokumentumfilmsorozatokat az egészségügy témakörében, amiért a szakmától megkapta a Magyar Orvosi Kamara médiadíját is.

Médiamunkássága mellett Hadas Krisztina kiadott könyvet is kiadott, összegyűjtött írásai Egy tökéletlen anya naplója címmel került nyomtatásba, és oktatói tevékenységet is végez, volt óraadó tanár a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, valamint a Réz András vezette Werk Akadémián, a TV2 Akadémián és a Budapesti Metropolitan egyetemen is.

Sváby Andrással már a 2007 és 2010 között is együtt dolgozott az akkor a TV2-n futó Napló című műsor vezető szerkesztőjeként, és 2 éve ismét együtt dolgoztak az ATV-n a Heti Naplóban, azonban Hadas Krisztina úgy döntött, hogy jövőre már nem fogja a műsor gárdáját erősíteni, beadta felmondását.

A műsorvezetőnő állítása szerint rengeteget vett ki belőle a riporteri munka, és az elkövetkező időkben nyugodtabb életre vágyik - két éve minisztrókja volt és a jobb fülére is megsüketült, eredetileg egyébként is egy évre ment volna a műsorhoz a szülési szabadságát töltő Török Réka helyére, de végül két év lett belőle.

Hadas Krisztina a jövőben a Nők Lapja Café számára fog rövid dokumentumfilmeket készíteni, havonta egyet, amihez szerkesztőségünk sok sikert kíván neki.

Forrás: media1.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás