promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyik pillanatról a másikra váratlanul némult el az élő adás, teljesen kétségbe estek a magyarok a kedvenc rádiójuk miatt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Klubrádió hallgatói nem voltak túlságosan boldogok kedden, egy ideig leállt a rádió adása. 

Rossz hír érkezett azoknak kedden, akik napi szinten hallgatják a Klubrádiót. A szerkesztőség ugyanis egy közleményt adott ki kedden a Facebook-oldalán, amelyben tájékoztatták a magyarokat, hogy technikai probléma lépett fel náluk, ami miatt bizonytalan ideig megszűnik náluk az adás. 

Tájékoztatjuk kedves hallgatóinkat, hogy áramszünet miatt leállt a Klubrádió adása. Az épületben ahol a Klubrádió működik, áramszünet van, egy ideje már szünetmentes tápegységről működtünk. A probléma elhárításán dolgozik a technikai személyzet, de semmi konkrétat nem tudunk ígérni, hogy mikor jövünk vissza

- olvasható a Klubrádió hivatalos közösségi oldalán

A Média1 beszámolója szerint a Kulcsrakész című műsor sem indult el, hanem egy Ricky Martin-slágert kezdtek el lejátszani az online rádiónál. Később pedig megjelent egy újabb közlemény a Facebook-oldalukon, ahol már azt a friss hírt tudatták, hogy némi áramot tudtak szerezni, így már híreket is tudnak bemondani a délután folyamán.

Némi áramot már szereztünk, életfunkcióink vannak, egyes szerveink már működnek, zenét sugároztunk, és most már híreket is tudunk mondani. 15 órától a Hosszabbítást hallhatják a Klubrádióban

- közölték. 

A hallgatók már jelezték, hogy újra lehet hallgatni az adást, azonban voltak olyanok, akik egyáltalán nem örültek annak, hogy nem tudott megfelelően működni a rádió, sorra záporoztak a kommentek Klubrádió bejegyzéseihez. 

- Attól tartok, ez még sokszor elő fog fordulni. Ez sem véletlen, hogy épp most történik - jegyezte meg valaki a kommenteknél. 

- A szomszéd lépcsőházból át kell húzni egy kábelt, olcsóbb mint egy napelemes szünetmentes rendszer - írta egy másik hozzászóló viccesen. 

- Gyűjtsünk agregátorra! - olvasható egy harmadik kommentben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás