promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Abszurd dolog miatt hőzöngenek a budapestiek, átvették a hatalmat Kelenföld felett?
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyakran akad probléma a fővárosban, most is ekkora baj lenne? 

Budapesten mindig történik valami, a helyi csoportokban sorra kerülnek ki a bejegyzések arról, hogy mit élnek át a fővárosiak a hétköznapokban. Egyes kiírások viccesnek bizonyulnak sokak számára, de előfordulnak egészen komoly helyzetek is. 

Nemrég Kelenfölddel kapcsolatban jelent meg egy olyan felvetés, hogy valakik teljesen átvették felette a hatalmat. 

Ezek a valakik leginkább valamik, ugyanis a galambok sokaságáról van szó. Úgy tűnik, hogy egyesek abszurd mennyiségű madárürülékkel is találkoztak, de mint kiderült, nem csak ezzel van gondjuk az embereknek. A bejegyzéshez egyre több hozzászólás érkezik, amelyekben több dolog is felszínre kerül.  

- Minden második bokrot összepiszkítanak a hajléktalanok, és nem lehet végigmenni a metrótól a plázáig, hogy ne kérdezzék meg 5x, hogy “van apród/van cigid” a folyamatos koncertekről az aluljáróban pedig nem is beszélve - írta valaki a poszthoz arra nézve, hogy a galamboknál nagyobb probléma is van a városban szerinte. 

- Lehet én vagyok az egyetlen itt Budapesten, aki imádja a galambokat és abszolút nem zavarnak, úgyhogy emiatt annyira nem érzem át a problémát, viszont sokkal égetőbb probléma szerintem, hogy a hajléktalanok mostanság már arra sem veszik a fáradságot, hogy elbújjanak, ha kis, nagydolgaikat intézik, simán letolják a gatyájukat - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Inkább legyen tele a város galambokkal, mint verebekkel - írta valaki egyszerűre és rövidre fogva. 

Ám nem ez az első eset, hogy az állatokkal gyűlik meg a bajuk az embereknek, korábban azért akadtak ki a budapestiek, mert egyre több bevásárló helyre beengedik a kutyákat. Az állatok beengedése az otthonba és az üzletekbe mindig is megosztotta az embereket, valaki pártolja, valaki teljességgel ellene van. A bejegyzés pedig pontosan ilyen indulatokat váltott ki az emberekből. 

Budapest hamarosan teljesen adventi hangulatba kerül az ott lakókkal együtt, így néz ki a város, amikor felveszi a karácsonyi arcát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás