promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött az ATV, Tóth Gézának is távoznia kell a csatornától? Megszólalt a műsorvezető
Borítókép:  ATV
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Géza fegyelmi eljárása lezárult, így határozott az ATV.

Korábban a  Promotions.hu is beszámolt róla, hogy Tóth Géza ellen fegyelmi eljárás indult az ATV-nél, amiért nem jelent meg a Híradó felvételén. Mint kiderült, a híradós félrenézte a beosztását, ezért nem jelent meg a felvétel kezdetén. Nemrég Gajdos Tamással történt hasonló eset, őt első alkalommal pénzbüntetéssel sújtották, másodjára pedig szerződésbontással. Gajdos Tamás ugyanakkor a képernyőn maradt, csak a Híradóból kellett távoznia.

Tóth Gézával utólag elnézőbb volt a csatorna, ő most megúszta egy figyelmeztetéssel, derült csatorna sajtóosztályának válaszleveléből, melyet a naphire.hu kérdésére küldtek. Igaz Gajdos Tamásnak már régebben is akadt gondja a pontos érkezéssel, tíz évvel korábban hasonló okokból szakítottak vele az ATV-nél, végül 2016-ban vették vissza a csatornához.

Tóth Gézára azonban eddig nem volt jellemző ilyen hiba, fegyelmezett, precíz munkavégzéséről ismerték meg a híradóst, és az esetre adott reakciója is arra sarkallta a csatornát, hogy egy figyelmeztetéssel zárják le a fegyelmi eljárást.

Tóth Géza a tegnapi nap folyamán egy újévi köszöntővel egybekötve Facebookon is reagált a hírre, és csillapítani igyekezett a kedélyeket, sok kommentelőből ugyanis komoly ellenérzéseket váltott ki a fegyelmi eljárás híre. Mint írta:

„Köszönöm a sok támogató és bátorító hozzászólást, ami igazán jól esik! Mint írtam is, a tévedésemért a felelősséget vállalom, nem szeretném ha az irántam való jóindulatotok az ATV felé való ellenérzésbe csapna át! Nagyon távol állt tőlem ez a szándék. Ha egy híradós késik, azt az egész ország észreveszi. Ez egy ilyen műfaj! Érthető ha ennek nagy visszhangja van. Ezt is vállaltam akkor, amikor erre a munkakörre szerződtem. Ha pedig arra nézek, hogy mennyi elismerést kaptam Tőletek, azt kell hogy mondjam; már ezért megérte. Időközben a fegyelmi vizsgálat egyébként lezárult és csupán figyelmeztetést kaptam. Remélem találkozom veletek a képernyők előtt is! Legközelebb szerdán leszek az újonnan indult déli híradóban. A csatorna továbbra is számít rám és én büszke vagyok arra hogy az ország piacvezető hírcsatornájának híradósa lehetek. Még egyszer köszönöm minden bátorító és elismerő szavatokat. Isten gazdag áldását kívánom az életetekre! Mindenkinek nagyon boldog és sikeres új évet kívánok!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás