promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb híradóst rúghatnak ki az ATV-nél, a műsorvezető reagált az ellene folyó eljárás hírére
Borítókép:  ATV
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gajdos Tamás után újabb műsorvezetővel bonthat szerződést a csatorna.

Az ATV Híradójának pénteki felvételén váratlanul Rónai Egon, az ATV Egyenes beszéd című műsorának műsorvezetője jelent meg a képernyőn, hogy megmentse az adást, mivel az eredeti műsorvezető, Tóth Géza, több mint másfél órás késéssel érkezett az adásra.

Ez a incidens alig több mint egy hónappal következett be azután, hogy az ATV másik híradós műsorvezetőjével, Gajdos Tamással szerződést bontottak, mivel ő is többször késte el a Híradó kezdetét.

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a Media1 megkeresésére megerősítette a történteket és elmondta, hogy fegyelmi eljárást indítanak Tóth Géza ellen az ismétlődő fegyelmezetlenség miatt.

Németh S. Szilárd hangsúlyozta, hogy az ATV fontosnak tartja a szakmai szempontok érvényesítését, és nem tolerálja a híradós műsorvezetők fegyelmezetlenségét. Bár Tóth Géza korábban példamutató hozzáállást mutatott, a csatorna nem hagyhatja következmények nélkül az ilyen eseteket, különösen azért, mert tervezik a híradók számának bővítését.

Németh S. Szilárd elárulta, hogy január közepén jelentik majd be Gajdos Tamás utódját az ATV Híradójánál, miután széleskörű műsorvezetői castingot tartottak. A vezérigazgató kifejtette, hogy az ATV etikai kódexe szerint a Híradó műsorvezetőinek az adás kezdete előtt egy órával az épületben kell lenniük. 

Idő közben Tóth Géza is reagált a fegyelmi eljárás hírér egy Facebook bejegyzés keretében. Elismerte a tévedését, elnézte a beosztását, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ez volt az első ilyen eset és általában időben megérkezik az adásokra, sőt, a kötelező egy óra helyett ez nála inkább másfél óra szokott lenni. Egyúttal kifejezte köszönetét a kollégák rugalmassága miatt. Mint írta:

"Az engem ismerők szerint az alaposság és precizitás jellemez. Most hibáztam és ezért vállalom a felelősséget."

A teljes bejegyzést itt lehet elolvasni:

Tóth Géza követői közül sokan tetszésüket fejezték kis, és abban reménykednek, hogy ennek az egyszeri hibának nem lesz olyan komoly következménye, mint legutóbb Gajdos Tamás esetében.

Kedves Géza!! Nagyon szép gesztus tőled, hogy nyilvánosan elnézést kértél!!!! Akik évek óta ismernek,nem is gondolják, hogy trehány lennél!!

Fel a fejjel! A Máv minden nap megteszi és ritkán kérnek elnézést. Boldog karácsonyt!

Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! 

Cikkünk végére betettünk egy felvételt a népszerű műsorvezetővel, amint épp Arany János egyik versét szavalja - Tóth Géza ugyanis néhanapján szívesen ad elő istenes verseket is, vagy tart prédikációkat, tölt fel vallási témájú anyagokat saját youtube csatornájára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás