promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV váratlan közleményt adott ki Gajdos Tamás kirúgása kapcsán
Borítókép:  ATV YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ATV máris bejelentette Gajdos Tamás utódját.

Gajdos Tamás kirúgása váratlanul érte az ATV nézőit. A híradós szombaton elfelejtett megjelenni a stúdióban, ezért György Gabriella ugrott be helyette. Az ATV azonnal fegyelmi vizsgálatot indított az ügyben, majd a hírigazgatóság végül arra jutott, hogy azonnali hatállyal megválnak Gajdostól.

A híradós egyáltalán nem omlott össze a kirúgás után, elmondása szerint harag nélkül köszöntek el egymástól a hírigazgatóságtól, és mint mondta, nem teljesen tűnik el az ATV-ről, hiszen több másik műsorban továbbra is ő marad a műsorvezető. Hozzátette, hogy nemcsak a múltban, de most is azonnal megkeresték őt több televíziós csatornától, és ha minden jól megy, még idén új munkahelyről jelentkezhet be.

„Eddig sem titkoltam, hogy voltak megkereséseim az elmúlt években és most is kaptam néhány ajánlatot, de ezekről még korai lenne beszélni. Az év végéig reményeim szerint mindenképp kiderül majd, merre visz az utam a jövőben. Most, hogy a hírigazgatóságnál megszűnt a szerződésem, már nem köt kizárólagosság a csatornához, ezért nyitott vagyok olyan újdonságokra is, amelyekre eddig nem mondhattam igent. És igen, az sem kizárt, hogy egy másik csatorna hírműsorában tűnjek fel, hiszen ha kapok ilyen irányú megkeresést, nem fogok elzárkózni előle”

- nyilatkozott Gajdos Tamás a Blikk-nek.

A híradóstól nem az első botlása után vált meg a csatorna, nyáron is történt hasonló eset; akkor Rónai Egon helyettesítette. 10 évvel ezelőtt is megesett ilyen, akkor ugyanígy szerződést bontott vele az ATV, de 2016-ban visszavették. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a Media1-nek elárulta, hogy Stohl Luca most hétvégén visszatér szülési szabadságából, és szombaton már ő fogja vezetni a híradót.

Ennek persze semmi köze Gajdos Tamás távozásához, Luca egyébként is novemberben tért volna vissza az ATV-hez; tehát most Köböl Anita mellett ő lesz a másik női műsorvezetője a híradónak. Az egyelőre kérdéses, hogy ki lesz a harmadik tag, a férfi vezetőt még keresi a csatorna. Az ATV Start című reggeli műsorban viszont biztos, hogy Rónai Egon lesz Gajdos utódja.

Stohl Luca izgatottan várja már, hogy szombaton ismét képernyőn legyen. Az ATV kedd este még egy váratlan közleményben idézte szavait:

„Nagyon izgatottan várom a szombatot. A visszatérésben édesanyám fog segíteni nekünk, aki bejön velünk az ATV székházába és vigyáz Rózára, amíg a stúdióban vagyok. Két Híradó közt pedig meg tudom majd etetni és puszilgatni a kislányomat. Fokozatosan térek majd vissza, eleinte havi néhány napot leszek csak képernyőn, megnézzük, hogy miként működik ez az új rendszer. Azt gondolom, hogy egy gyereknek is fontos, hogy az édesanyja kiegyensúlyozott és boldog legyen, nekem meg már hiányzott a tévézés és a csapat is. Az ATV vezetősége és a közvetlen kollégák is nagyon segítőkészek, amiért hálás vagyok nekik”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás