promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megváltoztatják az ATV műsorának időpontját, teljesen kiakadtak a tévénézők
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan bejelentést tett az ATV, ami sok tévénézőnek nem tetszik.

Minden tévécsatornánál előfordul, hogy valami miatt változtatni kell egy-egy műsor rendjén. Az ATV is most egy hasonlót jelentett be, de ennek aligha örülnek most a tévénézők. A Fórum című műsort láthatják majd a magyarok más időpontban, erről a változásról Szlazsánszky Ferenc, a műsor házigazdája tájékoztatta a közönséget. 

Kedves Fórum-nézők, mivel sokan kérdezték, itt mutatom, miként változik a délelőtt műsor a jövő héttől:

9:10 - 9:50 Médiashop

9:50 – 10:10 Fórum

10:10 – 11:00 Médiashop

11:00 – 11:25 Fórum

Délután pedig visszatér a két híradó közti Fórum

- olvasható a bejegyzés a ATV-Fórum Facebook-csoportban

A műsor röviden arról szó, hogy aki szeretne az betelefonálhat, élő adásba pedig megkapcsolják és a műsorvezetővel beszélget. Az emberek elmondhatják a véleményüket minden nap egy adott témában. Az adásokat sokan követik, épp ezért pedig nem mindenkinek tetszik ez a változás. A Facebook csoportban sokan kifejezték a nemtetszésüket, volt, aki egyenes úgy fogalmazott, hogy többet így már nem is fogja nézni a csatornát.

- Sikerül elintézniük, hogy már ezt a csatornát se nézzem! - írta egy kommentelő a Facebook-poszthoz.

- A délelőtti fórum egyenesen mehet így a kukába! Ez sem a műsorvezetőnek sem a nézőnek nem jó! Szerintem mehet az ékszertv egész nap. Kár lenne megszakítani egy kis fórummal! - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- ilyen műsorrenddel nincs értelme lesni az órát és nézni a műsort, helyette aludj, sétálj, főzz, moss, takaríts, vagy csak élvezd, hogy van mit tenned és van szabadidőd a tv mentesen eltölthető órákban - fejtette ki jobban egy harmadik tévénéző.

Az ATV Fórum egyes műsorait a YouTube-on vissza lehet nézni, a videóra kattintva pedig egy baki látható. Élő adásban ugyanis nem bírta tovább a díszlet, megadta magát, majd hirtelen leszakadt a műsorvezető háta mögött. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás