promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentést tett az ATV és az RTL is, nagyon sokan fognak a csatornákra kapcsolni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóság sokszor átírja a korábbi műsorrendet, most mindkét csatornán változások jönnek. A hírekről a Media1 számolt be.

Az utóbbi években elképeztően sokszor módosultak rendkívüli bejelentések után a műsorrendek szinte az összes magyar csatornán, nagyon turbulens és zavaros időszakot élünk. Először a kovid, majd az orosz-ukrán háború, most pedig Közel-Keleten történtek miatt eszközölnek változtatásokat a csatornák, hiszen olyan tartalmak kerülnek most inkább fóksuba, amelyekkel korábban nem számoltak azok, akik meghatározták a műsorrendet és a műsorstruktúrát.

A közel-keleti háború miatt ezért az RTL és az ATV is kiadott közleményeket, hogy mire számítsanak majd a tévénézők, hol tudnak többet megtudni a háborúról, vagy éppen melyik műsorsávba került olyan téma, amely a háborúval foglalkozik bővebben is. Az RTL azt a bejelentést tette, hogy néhány hét szünet után visszatér, méghozzá rögtön tematikus adással a sokak által kedvelt Fókusz Plusz.

A Közel-Keleten a háború egyre súlyosbodik, így a műsor az izraeli-palesztin háborúval foglalkozik majd bővebben.

A műsort szombaton este láthatják majd a nézők, és többek között a fő hangsúly az lehet, hogy hova vezethet majd a mostani konfliktus, illetve arról is szó lesz, hogy mit gondolnak a Magyarországon élő palesztinok a Hamász terrortámadásáról.

Az ATV pedig ezen a héten is rendkívüli műsorrendet vezet be a háború súlyosbodása miatt. A Start jelentkezik majd rendkívüli adásokkal szombaton és vasárnap is, ami szombaton 7 óra 15 perckor, míg vasárnap 7 óra 5 perckor kezdődik majd. Szombaton 19 órakor pedig rendkívüli Egyenes beszédet láthatnak majd a nézők. Ezenkívül élőben jelentkezik 20:25-kor a Civil a pályán is, ezúttal Szlazsánszky Ferenc műsorvezetésével.

Korábban az ATV haditudósítója számolt be róla, hogy mit tapasztalt Izraelben:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás