promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Farkasházi Réka világoskék fehérneműben mutatta meg feszes fenekét – de azért volt valami turpisság is a dologban
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő semmit sem vesztett a bájából.

Farkasházi Réka egy időben sokat szerepelt a média nyilvánossága előtt, hiszen olyan tévés produkciókban bukkant fel, mint a Barátok közt, a Vacsoracsata, a Szombat esti láz, a Hal a tortán, A tanár és a Keresztanyu.

A 45 éves színésznő-műsorvezető-énekesnő 2001-ben ment férjhez a könyviparban érdekelt Sárközy Bencéhez, akivel már a gimnáziumi éveik alatt megismerték egymást. Három gyermekük született, a legkisebb még csupán 4 éves.

A ceglédi születésű Réka érettségi után Gór Nagy Máriánál tanulta ki a színészmesterséget, de művelődésszervező, illetve színház- és drámapedagógus diplomát is szerzett az idők során. Törékeny, finom szépségére hamar felfigyelt a nyilvánosság, így persze a férfimagazinok érdeklődése sem maradt el.

A barna hajú szépség szerepelt a Maxim és az FHM címlapján is, ám a bugyi-melltartó kombónál lejjebb nem vetkőzött. Szerencsére a filmekben sem szégyellősködik, legutóbb Nagy Ervin mellett, A tanár című sorozatban bukkant fel egy forró jelenetben.

Amiből aztán kisebbfajta vihar is kerekedett, amikor kiderült, hogy – a filmiparban bevettnek számító eljárást követve – bizonyos helyzetekben fenékdublőrt használt. Amikor beszélgetésbe bonyolódik férfi partnerével, akkor természetesen magát a színésznőt láthatjuk világoskék fehérneműben, amikor viszont nem látszik a feje, akkor a helyettesítője mutogatja magát.

„Nincs ebben semmi furcsaság, a dublőr egy bevett szokás itthon, Hollywoodban és a világ minden más pontján is. Azokat a jeleneteket, ahol nincs szükség a színész arcára, és csak egyes testrészeit mutatjuk, szinte mindenkor dublőrrel forgatjuk. De nemcsak a popsira, ez vonatkozik a kézre, a lábra, a mellre, mindenre”

– árulták el a Borsnak az RTL-nél. Réka persze maga is nyugodtan felvállalhatta volna a szóban forgó jelenetet, de ezzel nem akarták az idejét rabolni, ezért oldották meg a másodlagos stáb közreműködésével. Mire a színésznő megérkezett, addigra be is állhattak egy fontosabb jelenetre.

Az ominózus videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás