promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni csúcsos fenekével szúrja ki a férfiak szemét, szó szerint az arcunkba tolta gömbölyű domborulatait az énekesnő
Borítókép:  Youtube Music
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt eddig is tudtuk, hogy Tolvai Reni nagyon büszke a testére, de ennyire még sosem tolta őket a képünkbe.​

Tolvai Reninek egykoron a Megasztár hozta meg a nagy áttörést, a tehetségkutató megnyerése után pedig csak még nagyobb fokozatra kapcsolt, nem csak a lemezeket és a dalokat szórja egymás után, hanem a szexibbnél szexibb képeket is. Minden bizonnyal ő az egyik legbevállalósabb, ha nem A legbevállalósabb hazai popsztár előadó, ezt a legutóbbi albumborítója is csak alátámasztaj:

Reniről mindenki tudja, hogy nem csupán páratlan tehetséggel, hanem káprázatos szépséggel is megáldott egyéniség, amihez rendszeresen adagolja a a merészebbnél merészebb, szemkápráztató fotókat a közösségi média felületein. A tehetségkutató során Reni még dús idomokkal büszkélkedett, azonban az utóbbi években rendkívül merész átalakuláson ment keresztül.

Az énekesnő egy tudatos életmódváltás és rendszeres sportolás révén olyan tökéletes alakot ért el, ami már nem csak a rajongókat nyűgözi le, hanem azokat is, akik különösebben nem rajonganak az énekesnő munkásságáért. Az énekesnő legújabb videoklipjét itt lehet megtekinteni:

Ennek nagyon az átalakulásnak nagyon fontos része, hogy Reni a hétköznapjai részéve tett a a rendszeres testmozgást, az edzést, nem csak az étkezésre figyel oda, hanem arra is, hogy égesse azokat a zsírpárnákat és építse az izmokat. Reni nem esett át a ló túloldalára, szó sincs róla, hogy hirtelen egy testépítő kockáival rendelkezne, vagy hogy csontsoványra edzette volna magát - épp ellenkezőleg, úgy őrizte megtelt, nőies vonásait, hogy feszesebb lett.

Az énekesnő korábban Osváth Zsolt műsorában árulta el, hogy egyáltlán nem zavarja, ha a melleiről vagy a külsejéről cikkeznek, ezt most kell megélni.

Persze a vallomás nélkül is sejthetnénk, hogy Reni tudatosan köti össze a zenei tehetségét a külső adottságaival - a férfi tekintetek legnagyobb örömére. Az énekesnő most instagramra is feltöltött egy videót, amiben láthatjuk őt "munka közben" a konditeremben, és ezen a felvételen sem szemérmeskedik: jóllehet teljes testét elfedő edzőruha van rajta és háttal áll nekünk az edzés alatt, a fenekét szó szerint az arcunkba tolja:

Ami Reni magánéletét illeti, hosszú ideig boldog kapcsolatban élt Kállay-Saunders Andrással, azonban nemrégiben felröppentek a hírek a szakításukról. Azóta azonban mégis úgy tűnik, hogy újra egymásra találtak, bár egyelőre nem hivatalosították meg a helyzetüket.

Függetlenül azonban a párkapcsolatuk állapotától, Reni lenyűgöző formában van, amihez talán a párjának is lehet némi köze, hiszen jó dolog fürödni az emberek elismerő dicséreteiben, de még jobb a szeretteinktől bezsebelni a bókokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás