promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni fedetlen keblekkel köszöntötte az újévet, forró fotója láttán mindenkinek elakadt a szava
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni elképesztően szexi fotóval köszöntötte az újévet.

A Megasztár egykori győztese Tolvai Reni nem csak kivételes tehetséggel, hanem kivételes szépséggel is meg van áldva, amit előszeretettel meg is mutat a közösségi oldalain.

A tehetségkutató idején Reni még teltkarcsú szépségként tűnt fel, az elmúlt években azonban egy olyan átalakuláson ment keresztül, ami szinte felfoghatatlan. Az énekesnő a tudatos életmódváltással és a rendszeres sporttal olyan tökéletes alakot rittyentett magának, hogy mindenki csak ámul és bámul.

Ami pedig a magánéletét illeti, köztudott, hogy több mint 10 évig élt boldog párkapcsolatban Kállay-Saunders Andrással, nem is olyan régen azonban arról szóltak a hírek, hogy szakítottak. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy újra egymásra találtak, de egyelőre nem erősítették meg a jelenlegi helyzetet.

Párkapcsolat ide vagy oda, miután ennyire formába hozta magát, nem csoda, hogy Reni előszeretettel mutatja meg tökéletes formáit a követőinek a közösségi oldalán. Így tett például karácsonykor is, amikor is egy olyan fotót posztolt, amelyen csak egy body volt rajta, a kezében pedig egy boros pohár díszelgett. A kép láttán mondanunk sem kell, hogy teljesen el voltak ámulva a rajongók.

Most pedig, hogy elérkezett az új esztendő, Reni szokásához híven ismét nem fogta vissza magát és egy még az eddigieknél is szexibb fotóval lepte meg férfi rajongóit. Szilveszteri köszöntőjében az énekesnő hatalmas kebleit mindössze egy fekete bőr hatású öv takarja, ami igazán szexivé teszi a megjelenését.

Reni csak úgy ragyog a dögös felvételen, amely láttán természetesen a kommentelők sem fogták vissza magukat és sok dicsérő szóval illették a csinos énekesnőt.

Goodbye 2023! Kidolgoztam a belem ebben az èvben hogy januárban tiétek lehessen a TR ALBUM!  Remélem az új évben még több erőt és energiát kapok fentről és ugyanezt kívánom nektek is. Hamarosan találkozunk! Love you és köszönök mindent!

- írta a szexi fotó mellé Reni.

Az erdélyi származású szépségnek egyébként a közelmúltban jelent meg új dala, Bántasz címmel, amit alább meg is tudtok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás