promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevállalta: Tolvai Reni meztelenül mutatta meg a hatalmas melleit, de mik azok a furcsa dolgok a mellbimbóin?
Borítókép:  youtube.com/Tolvai Reni Official (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni valóra váltotta a rajongói álmát egy elképesztően bevállalós képpel, amin bárki megcsodálhatja a melleit.

Tolvai Reni folyamatosan kapja a kőkemény támadásokat a túlzásba vitt „magamutogatása” miatt, de úgy tűnik, hogy ez őt kicsit sem zavarja, hiszen megint egy olyan posztot rakott ki magáról, ami pillanatok alatt felforrósította az egész Instagramot – sőt, egyesekben rögtön fel is merült a kérdés, hogy a platform miért nem törli az intim felvételt.

Félmeztelenül, egy kevés testfestéssel pózolt Tolvai Reni a mostani fotóján, amivel bejelentette, hogy ma este 6-kor érkezik YouTube-ra a legújabb dala – a látvány pedig természetesen egészen lehengerlő, bár sokan nem tudják, hogy pontosan mik azok a furcsa, díszes kiegészítők, amik a mellbimbóját takarják.

Mondani sem kell, hogy Tolvai Reni követői szinte megvadultak a dögös kép láttán, ami szinte semmit sem bíz a fantáziára – csak úgy záporoztak a szexuálisan kiéhezett, dicsérő kommentek a poszthoz, a szívecskés, tüzes hangulatjelekről nem is beszélve.

Sokak szerint ez az énekesnő eddigi legszexibb fotója, ezzel a kijelentéssel pedig nem igazán lehet vitatkozni, mivel Tolvai Reni valóban elképesztően néz ki a lent látható, enyhén 18+-os felvételen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás