promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Örülnének, ha meghalnék” - Tolvai Reni túlzásba vitte a magamutogatást?
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon durva üzenetekkel bombázzák Tolvai Renit, pedig most nem is csinált semmit.

Tény, hogy Tolvai Reni az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, de egyesek szerint néha túlzásba viszi a „magamutogatást”, hiszen a posztjai túlnyomó része főleg szexi képekből áll – bár ez a dicsérő visszajelzések alapján nem mindenkit zavar.

Tolvai Reni éppen Spanyolországban van, és természetesen bőszen rakja ki az Insta Storykat. Az egyiken például egy nő látható, aki a tengerparton pózol a fenekét kitolva, ez pedig eléggé kiakasztott egy kommentelőt, aki nagyon kemény, rosszindulatú üzenetben ment neki az énekesnőnek:

„Bírnám, ha belefulladnál, ha már ott is mutogatod magad meg a s*gged rázod... Tiszta cink, ahogy viselkedsz attól, hogy van 1-2 számod, amit már nem is hallgat a kutya se”.

Ez az üzenet már alapból is elég felháborító, hiszen konkrétan Tolvai Reni halálát kívánta ez az ember, aki odáig már nem jutott el, hogy észrevegye, valójában nem is az énekesnő van a felvételen, amit jól látható módon ő maga vett fel:

„Vannak kisgyerekes anyukák, akik örülnének, ha meghalnék, nyugi, túl hideg a víz, megmaradok.

De várjál... Nem is én vagyok a storyn, hanem egy orosz versenyző. Mondjuk köszi, hogy azt hiszed, így nézek ki”.

Úgy látszik, hogy sajnos még mindig érvényben van a kommentelők többségénél az „előbb írj, aztán gondolkozz” elve, de nem baj, mivel Tolvai Reni még az ilyen támadások ellenére is folyamatosan kapja a támogatást a rajongóitól – a fent említett esetre például ezt reagálta neki valaki:

„Kisgyerekes anyuka vagyok és imádom, mikor »mutogatod magad és a s*gged rázod«, mert ez rázott fel engem is, hogy a bébikaján túl is Nő akarok lenni”.

Itt lehet megtekinteni egy újabb „felháborító” villantást Tolvai Renitől – ezen a felvételen már valóban ő szerepel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás