promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni a csipkés bugyijával akasztotta ki az embereket: „Cafka lettél” - kép
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni megvillantotta a falatnyi fehérneműjét, de nem olyan reakciókat kapott a csábító fotóra, mint várta.

Sokak szerint az ország egyik legtehetségesebb és legszebb énekesnője Tolvai Reni, aki a csodás hangjával folyamatosan elkápráztatja az embereket, az Instagram oldalát pedig telepakolja szexibbnél szexibb képekkel. Ezek a csábító posztok általában dicséretek tömkelegét kapják, de most úgy néz ki, hogy túl messzire ment Tolvai Reni, ugyanis feltöltött egy fotót, amin láthatjuk a csipkés bugyiját, ez pedig igazi gyűlöletcunamit szabadított el.

Ilyen kritikus kommentek érkeztek:

„Nekem ebből a szexuális tartalmú dolgaidból most lett elegem, nem követlek tovább...”

„Neked nem kellene vetkőzni!Onnantól már csak lefele vezet az utad!”

„Lassan onlyfans lesz ,mindegyik képen vagy melle vagy a feneke most ez ,vicc biztos az éneklés már nem fizet olyan jól”.

„Közönséges lett ez a nő is. A kappanoknak folyik a nyála, szánalmas hozzaszolasaik vannak. Ráadásul az alig iskolázott hímek írnak. Nekem is most lett elegem belőled. Cafka lettél és nem a hangod a lényeg már. Csak a smink és a huspiacos képeid. Olcsó lettél.”

Úgy tűnik, hogy a kép láttán sokan csalódtak Tolvai Reniben, hiszen a visszajelzések alapján többen is úgy érzik, hogy ezzel a magamutogatással lealacsonyítja magát, és egyre közönségesebben viselkedik – ettől függetlenül ez a bejegyzés is több ezer kedvelést kapott, illetve bőven akadtak pozitív hozzászólások is, így nem valószínű, hogy a fenti beszólások túlzottan meghatják az énekesnőt.

Itt lehet megnézni Tolvai Reni dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás