promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi sincs a karácsonyfa mellett csábító Tolvai Renin, borospohárba folytja bánatát a mosolygó szőkeség?
Borítókép:  tv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Megasztár korábbi győztese a legbevállalósabb zenei előadók közé tartozik, ha villantásról, pózolásról van szó.​

Tolvai Reni egy cseppet sem hétköznapi énekesnő, az égiek nem csak kivételes tehetséggel, hanem kivételes szépséggel is megajándékozták. Bár a sors Magyarországra sodorta, könnyen elképzelhető, hogy Amerikában már régóta világsztárként tündökölne. Reni nemcsak a hangjával varázsol el minket, hanem sminkesként is kiemelkedő tehetséget mutat. Sminkmesternek sem utolsó, még saját sminkkészleteket is kiadott korábban a zenei albumok mellett.

Az elmúlt években Tolvai Reni egy olyan átalakuláson ment keresztül, ami szinte felfoghatatlan. Ma már Magyarország legcsinosabb dívái között tartják számon, és nem véletlen, hogy sokak fantáziáját megmozgatja szexi fotóival. Az erdélyi származású szépségnek a közelmúltban jelent meg új dala, a Bántasz, amit itt tudtok meghallgatni:

Kállay-Saunders Andrással kapcsolatukról sokféle pletyka kering, de egyelőre nem erősítették meg a jelenlegi helyzetet. A viszonyukat a se veled se nélküled jellemzi, miután a házasság tervei nem valósultak meg, és Reniből nem lett feleség, amire pedig nagyon vágyott volna.

Az énekesnő azonban nem fog unatkozni, ha mégis egyedül maradna, hiszen nem csak énekesi tehetsége miatt lenne sok udvarlója.

Az ismerősei szerint Reni egy olyan nő, akit nehéz lenne elfelejteni. Ám jelenleg a munkájára összpontosít. A híresség új száma ugyebár mostanában látott napvilágot, és természetesen ehhez is hozzátartozik, hogy Reni ledobta magáról a ruhát. Ezt itt tudjátok meglesni:

Noszvajon töltötte a karácsonyt, legalábbis néhány nappal az ünnep előtt posztolt egy fotót, amin csak egy body volt rajta, a kezében pedig egy boros pohár. Nem tűnik ugyan bánatosnak, de a bor mostanában visszatérő motívum Reni képein. Pár nappal később újabb képet osztott meg, amin egy boros poháron ül, egy áttetsző ruhában. A fehérnemű itt is hiányzik, így kívánt kellemes ünnepeket rajongóinak. Tolvai Reni továbbra is magával ragadóan szexi és tehetséges – egy igazi ikon, akit érdemes figyelemmel kísérni a színpadon és a hétköznapokban egyaránt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás