promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni több éve tartó függőségéről vallott, elege lett a lelki rabságból és teljesen le akar szokni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni azzal szeretne jó példát mutatni a fiataloknak, hogy úgy vállalja magát, ahogy van.

Tolvai Reni nem szeretné tovább filterekkel manipulálni a közösségi felületeire posztolt képeit, megtanulta ugyanis teljesen elfogadni magát.

Az üzenete abszolút fontos és aktuális, a közösségi platformok ugyanis amennyi hasznot hozhatnak üzletileg és kapcsolattartás szempontjából, legalább annyi lelki sérültet gyártanak, vagy biztosítanak táptalajt a sérült emberek magamutogatásának, akik a valóságot ferdítve lájkok formájában igyekeznek megszerezni azt a figyelmet és törődést, amit otthon nem kapnak vagy kaptak meg.

Bizony se szeri, se száma azoknak a fiúknak és lányoknak, akik halomszám töltik fel magukról az olyan képeket, sajnálatos módon sokszor szelfiket (tehát nem is más fotózta őket, hanem saját maguk), melyeken megközelítőleg sem úgy néznek ki, mint a valóságban, az ilyen pedig az esetek túlnyomó többségében a pszichológusok szerint is valami lelki torzulásra vall. 

A Megasztár 5. évadát (2009/10) megnyerő, igen népszerű Tolvai Reninek is elege lett a látszatból, a megtévesztésből, és nemrég az Instagram-oldalán osztott meg egy közeli képet az arcáról, amelyen semmi retusálás vagy filter nincs, posztjában pedig arról írt, hogy ezennel hivatalosan is vége élete azon szakaszának, amikor a technikát hívta segítségül annak érdekében, hogy szebbnek/másnak mutassa magát annál, mint aki valójában.

„Nem szeretnèk már a "rabja" lenni a filter világnak, szeretnèk jó peldát mutatni ès vállalni azt ami van,ami real. Szeretem ami van, lehet hogy sok idöbe telt, de szeretem. Ha te is szeretnèd szeretni magad,csatlakozz hozzám a #nofilterera hashtaget használva”

- buzdította rajongóit is a saját példájának követésére az énekesnő, ám annyit a szép kezdeményezés ellenére tegyünk hozzá, még hitelesebb lenne a projekt, ha nem lenne full sminkben a képen - szerintünk anélkül is helyes lenne.

Tolvai Reni amúgy nagy csatákat vívott magával a múltban, az elmúlt években komoly életmódváltáson ment keresztül: tavaly tavaszra összesen 23 kilót sikerült fogynia, és bár korábban sokáig sanyargatta magát, hogy elérje az álomsúlyt, ma már tudja, nem a mérleg nyelve a döntő.

Az énekesnő pár napja posztolt magáról előtte-utána fotókat, melyekkel azt szemléltette, hogy a mérlegen látott számok mennyire nem számítanak.

"Hölgyeim! Hogy én mennyit küzdöttem, hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg…amíg rájöttem, hogy a test-összetétel a fontos. Mert bár lehetsz a mérlegen könnyebb, de vizuálisan puffancs, és lehetsz a mérlegen sokkal több, de vizuálisan kicsit kisportoltabb. Csak meg akartam osztani ezt a képet veletek, hogy ne görcsöljetek rá egy számra, mint ahogy én tettem, abszolút nem fontos. Sok puszi es kitartást, Reni"

- írta a nagyváradi születésű lány.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás