promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevág Tolvai Reni bikinibugyija, észveszejtő képpel forrósította fel a hangulatot a gyönyörű énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni mindenkit megbabonázott a szépségével.

Tolvai Reni az utóbbi években több fronton is bizonyította a tehetségét, hiszen ugyan azt mindenki tudja, hogy ő az ország egyik legjobb énekesnője, de azzal nem sokan voltak tisztában, hogy sminkesként is remek munkát végez. Sőt, egészen konkrétan annyira bejött neki a dolog, hogy az egyik márkával közösen saját sminkterméket is a piacra dobott, és természetesen hatalmas volt az érdeklődés iránta.

Viszonylag keveset lehet tudni Tolvai Reni magánéletéről, hiszen híres énekesnő létére ő sokakkal ellentétben nem a kirakatban éli az életét, de állítólag hosszú idő után kibékült az exével, a szintén a zeneiparban tevékenykedő Kállay-Saunders Andrással. Ezen kívül nagyjából annyit érzékelhetnek manapság a híresség követői, hogy ő nagyon szeret strandolni, hiszen több képet is kirakott magáról az utóbbi hetekben, amik erről tanúskodnak.

Tolvai Reni nemrég egy bikinis fotóval akasztotta ki elég durván a szexiségmérőt, ugyanis nehéz eldönteni, hogy a tűzforró felvételen a bevágó bikinibugyija lopja el a figyelmet, vagy inkább a keblei, amik alig férnek el a bikinifelsőjében – bármelyik is legyen, az biztos, hogy az énekesnő bámulatosan szép és csábító a képen.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a fotó igazi dicséretcunamit okozott, hiszen az emberek nem tudtak elmenni szó nélkül Tolvai Reni dögös képe mellett, bomba formában van az aranytorkú sztár. Tömegesen érkeztek a bókok az énekesnő posztjához, csak úgy záporoztak a szívecskés, tüzes hangulatjelek, amik mind azt jelzik, hogy ez a felvétel is nagyon bejött a több, mint 150 ezres követőtábornak.

Itt lehet megnézni Tolvai Reni észveszejtő bikinis képét:

Akit érdekel, az itt meghallgathatja Tolvai Reni legutóbbi dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás