promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni brutál oldalcicis kacérkodása mindenkit megbabonáz, de a fürdőszobában is elengedte magát
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni énekesnő helyett modell is lehetne, annyi kívánatos fotót tölt fel magáról mostanság.

Tolvai Reninek óriási magabiztosságot adott, amikor megszabadult a plusz kilóitól. Nehéz volt az út, de azóta már teljesen elégedett a testével. A 32 éves énekesnő azóta szívesen mutatja meg az alakját a rajongóknak, akár egy szexi bikiniben is.

A csodálatos énekesnő több mint két ruhamérettel lett soványabb az életmódváltásának köszönhetően. Persze ez nem volt egyszerű dolog, és Tolvai Reninek nagyon szigorú szabályokat kellett követnie.

Szigorú felügyelet alatt fogyott, mindig le kellett fotóznia, mit eszik, reggel és este pedig elküldte, mennyit mutat a mérleg, hogy a tanácsadója ellenőrizhesse. Ez lehet elég drasztikusan hangzik, de a módszer 100 százalékosan bejött.

Szinte alig evett szénhidrátot, és napi három liter folyadékot meg kellett innia ahhoz, hogy a szervezete ideálisan működjön. Persze ehhez jött a mozgás is, amit a mai napig imád.

Hála égnek a hosszú idő során a negatív kommentelők se tudták Tolvai Reni kedvét elvenni attól, hogy megmutassa a világnak a nőies énjét. Ebből ugyebár sokszor valamilyen forró villantás szokott kisülni. A közelmúltból mutatunk is nektek egy párat.

Van itt oldalcici villantás, pajzánkodás a zuhanyzóban, és minden, mi szem szájnak ingere.

Tolvai Reni kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel, immáron 13 éve alkot egy párt Kállay-Saunders Andrással. Jelenleg nem igazán lehet tudni, hogy mi van velük, de azt pletykálják, hogy nem fog összejönni a békülés. Lehet tudatosan óvják a magánéletüket a kíváncsi szemek elől? Kállay-Saunders András remélhetőleg azért nem lesz féltékeny, hogy ha a párja ilyen dögös fotókat posztol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás