promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Extrém szűk bikini feszült Dobó Kata melleire, megvillantotta ritkán látott tetoválását is a színésznő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc színésznője olyan bombaformában van, hogy még a légkondícionálók is leolvadnak tőle!

Dobó Kata rendkívül sokoldalú művész, aki filmekben és színházi előadásokban egyaránt remekel. Élete és pályafutása meghatározó a magyar kulturális életben, és rajongói elismeréssel követik karrierjét. Az elbűvölő mosolya és karizmatikus kisugárzása nem csak a képernyőn, de a színpadon is megragadta a közönséget.

Számos sikeres filmprojektben játszott kulcsszerepet. Olyan alkotásokban tűnt fel, mint a "Made in Hungaria", "Kölcsönlakás", és "Csak szex és más semmi" vagy a "Miniszter félrelép" amit talán a legtöbben ismernek tőle. Az jelenléte emelte az említett filmek nézői számát, és sokak szívébe belopta magát karaktereivel. De már a rendezés sem áll tőle távol, legutóbbi filmje a 2021-es "El a kezekkel a papámtól!".

Dobó Kata nemcsak a művészi tehetségével, hanem szociális elkötelezettségével is magára vonta a figyelmet. Rendszeresen támogat különböző jótékonysági eseményeket és adománygyűjtő akciókat. Szívügye a környezetvédelem és az állatvédelem is, és nyilvánosan szólalt fel ezekkel kapcsolatban is.

Instagram posztjai is közkedveltek a rajongói körében, ahol most mindenkit megörvendeztetett néhány nagyon csinos, bikinis fotóval. 

"Egész jók vagyunk @totthkrisztina barátnőmmel ezekben az instant nyaralásokban, amikor két-három napba sok élményt belesűrítünk! Végső soron ezek töltik igazán az embert.A harmadik képen én egy angyalt látok… Mit gondoltok?"

A hashtag-ek között felhívta a figyelmet arra is, mennyire fontos a bőrünk védelme ebben az őrült meleg időjárásban és hogy a naptejet senki ne felejtse el! 

Bár Dobó Kata karrierje számos színes élménnyel és sikeres produkcióval büszkélkedhet, személyes élete sokáig titokban maradt a nyilvánosság elől. Ő mindig is vigyázott a magánéletére, és keveset osztott meg saját élményeiből a médiával. Úgyhogy ezeknek a rövid betekintőknek bizonyára hálával adóznak rajongói. Többek között egy a bokájára készült tetoválást is megvillantott, amit szintén igen ritkán lehet látni.

Miközben egyre több helyen probléma az aszpartam körüli dilemma, volt idő, mikor Kata még a cukros kólát reklámozta, amire talán éppen miatta nem érkezett akkoriban annyi panasz. A retro reklámot itt tudjátok megnézni:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás