promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni anyaszült meztelenre vetkőzött, a dögös énekesnő kivillanó intim testrészeivel promózná új lemezét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni hatalmasat villantott legfrissebb fotóján.

Tolvai Renit már számtalanszor láthattuk lenge vagy hiányos öltözetben, most azonban az eddigieknél is merészebbet vállalt.

A Megasztár egykori győzteséről már mind tudjuk, hogy nem csak kivételes tehetséggel, hanem kivételes szépséggel is meg van áldva, amit előszeretettel meg is mutat a közösségi oldalain. A tehetségkutató idején Reni még teltkarcsú szépségként tűnt fel, az elmúlt években azonban hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az énekesnő a tudatos életmódváltással és a rendszeres sporttal olyan tökéletes alakot rittyentett magának, hogy mindenki csak ámul és bámul.

Ami pedig Reni magánéletét illeti, köztudott, hogy több mint 10 évig élt boldog párkapcsolatban Kállay-Saunders Andrással, nem is olyan régen azonban arról szóltak a hírek, hogy szakítottak. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy újra egymásra találtak, de egyelőre nem erősítették meg a jelenlegi helyzetet.

Párkapcsolat ide vagy oda, miután ennyire formába hozta magát, nem kell meglepődnünk azon, hogy Reni előszeretettel mutatja meg tökéletes formáit a követőinek a közösségi oldalán. Így tett most is, ám ezúttal még ez eddigieknél is tovább ment és szinte teljesen meztelenül mutatta meg magát követőinek legfrissebb fotóján.

Reni vélhetően az új albumát reklámozza a képpel, ám meg kell hagyni ez most igazán pikánsra sikerült. A szexi énekesnő egy hatalmas csillárnak tűnő tárgy közepén feszít a felvételen, meztelen testét pedig mindössze néhány arany cetli borítja az intim részeken.

A fotó természetesen elképesztő fogadtatásra talált, ami nem is csoda hiszen az énekesnő elképesztően szexi. Férfi rajongóitól érkeztek is sorra a szívecskék a kép alá, ami talán fel is bátoríthatja Renit arra, hogy a későbbiekben esetleg még ennél is többet mutasson meg tökéletes alakjáról.

Most pedig nincs is már hátra, mint hogy te is megpillantsd az extra szexi felvételt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás