promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A majdnem 50 éves Dr. Szöszi szoknyája a vörös szőnyegen nyílt szét Jennifer Aniston mellett, mintha egy húszéves tini testét látnánk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reese Witherspoone hibátlan alabástrombőrén egészen a combjai közé szalad fel a szemünk.

Nem mondanám magam különösen nagy filmfogyasztónak, gyerekkoromban is csak annyi tévét néztem, amennyit a szüleim. Általában az este 8 körül leadott hétvégi film fix volt, főleg ezekből szereztem meg a filmes alapismereteimet. Vannak persze klasszikusok, amikre mindig emlékezni fogok, talán olyanok is, amikre nem kellene. Egészen biztos például, hogy a Kaptárt nem 18 évesen láttam, de még az is rémlik, hogy eljátszottam az alvást, hogy megnézhessem a Holtak hajnalát, ez mondjuk nagy hiba volt, mert majdnem 20 évnek kellett eltelnie, hogy megint meg merjek nézni egy zombis filmet.

Na de nem minden film volt ennyire rémisztő, ott volt például a Dr. Szöszi, ami a mai napig az egyik legkedvencebb vígjátékom. Adott egy szép szőke lány, aki emellé még okos is. Magán visel minden létező sztereotípiát, hogy milyennek nem kellene lennie egy lánynak és mégis szeretik, így már kislánykoromban is sokat inspirálódtam belőle. Nem foglalkozott mások véleményével, csak csinálta amit a szíve diktált és boldog lett a végén: az ember hajlamos kislányként azt gondolni, hogy ennyi az élet.

Aztán telt az idő és már magamnak választottam filmeket, nem is feltétlen olyat, amit adott a tévé. Így Reese Witherspoon újabb és újabb alkotásait, ezzel pedig újabb és újabb arcait ismertem meg. Már tudtam, hogy a rózsaszín ruha egy kosztüm, egy szerep és azt is, hogyha az ember mindig azt csinálja, amit szeretne, akkor az bizony nehéz és sokszor nem születik belőle semmi szép. Megnéztem vele a Kegyetlen játékokat, aminek a végén rettenetesen sírtam és aztán soha többet nem néztem meg. Megnéztem a Hatalmas kis hazugságokat, aminek nem is kellett a végére érnem ahhoz, hogy sírjak, nagyjából a sorozat egészére ez a melankólia jellemző.

Így változott Reese Witherspoon az évek alatt:

Aztán jött a felismerés: Reese Witherspoon jó színésznő. Sőt mi több: kiváló. Bár mindig ő lesz mindenki Dr. Szöszije, de szó sincs arról, hogy szenvedne bármiféle skatulyától. Messze földön az egyik legintelligensebb A listás sztárnak tartják, képes naponta elolvasni egy könyvet. Ennek köszönhető az is, hogy valóra vált egyik legnagyobb álma és a színészkedés mellett másik szerelmének, az olvasásnak is hódolhat: saját könyvkiadót hozott létre, ahol felkarolja a fiatal, feltörekvő tehetségeket és mindent megtesz azért, hogy a valódi tehetség utat törhessen magának.

Magánélete boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott, talán ennek is köszönhető az, hogy 48 éves lesz és még mindig el tudnának vele játszatni egy középiskolai szerepet. Most jóbarátnőjével, Jennifer Anistonnal állt a vörös szőnyegre, egy elegáns, ám szemérmetlenül arcpirító fekete szoknyában, amelynek a sliccelése mentén csodásan szétnyílt az estélyi, mi pedig megnézhetjük Reese tökéletes testét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás