promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar származású énekesnőért rajong egész Amerika, az egyik legnagyobb mellű híresség az államokban
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Férfiak milliói hevernek a magyar énekesnő lábai előtt, a tengerentúlon rá csorgatják a nyálukat, hiába a rengeteg botrány.

Magyar származású énekesnő és neked nem is ismerős a neve? Nem csoda, mivel a tengerentúlon ért el szép sikereket. Kerry Katona 1980. szeptember 6-án látta meg a napvilágot, angol televíziós személyiség és egykori énekes. Eredeti tagja volt az Atomic Kitten pop lánycsapatnak (1998–2001), még a csoport sikere előtt. Kerry számos televíziós valóságshow-ban szerepelt, köztük az I'm a Celebrity...Get Me Out of Here (2004), a Celebrity Big Brother (2011), a Dancing on Ice (2011), a Celebs on the Farm (2021), és a saját életéről szóló műsoraiban is főszerepet vállalt, melyeket az MTV-n vetítettek.

Katona a Cheshire állambeli Warringtonban született. Anyai nagyapja magyar, a második világháború idején Budapestről Londonba menekült. Gyerekkorában gondozásba helyezték, négy nevelőszülő nevelte, és nyolc különböző iskolába járt. Tizenhat évesen otthagyta az iskolát, és körtáncos lett, turnézott Európában. 17 évesen félmeztelenül pózolt a Zoo című férfi kiadványban is. Glamour modellként is dolgozott, olyan kiadványokban szerepelt, mint a New!, a Most Magazin és Star.

2002 és 2004 között Katona Brian McFadden énekes házastársa volt, és két gyermekük született, Molly Marie (2001) és Lilly-Sue (2003). 2005-ben randevúzni kezdett Mark Croft taxisofőrrel, akihez 2007. február 14-én ment férjhez, és két gyermekük született: Heidi Elizabeth (2007) és Maxwell Mark (2008). A Still Standing című önéletrajzában Katona elmondta, hogy akkor találkozott Crofttal, amikor az anyjának szállított kokaint. 2011-ben elváltak. 2014. szeptember 14-én Katona feleségül ment a korábbi rögbijátékoshoz, George Kayhez és megszületett ötödik gyermeke, Dylan-Jorge (2014). 2015. október 7-én Katona bejelentette a különválásukat, miután állítólag férje bántalmazta őt Crowborough- i otthonukban, majd a rendőrség letartóztatta. Kay 2019. július 5-én halt meg túladagolásban.

 A Still Standing című önéletrajza szerint Kerry 2004 óta sokszor volt rehabon kokain- és alkoholfogyasztás miatt . 2009-ben az Iceland Foods és az Asda szupermarket felbontott egy régóta fennálló, 290 000 eurós reklámkampány-ügyletet Katonával, miután a bulvársajtóban fényképek jelentek meg, amelyeken állítólag kokaint szedett a fürdőszobában.

Édesanyjához, Sue-hoz hasonlóan Katonát is bipoláris zavarral diagnosztizálták 2005-ben. 2007. július 19-én az énekesnőt mentális egészségügyi krízis miatt a Priory Hospitalba szállították . Kerrynek diszlexiája és figyelemhiányos hiperaktivitási zavara (ADHD) is van. Azóta megpróbálta rendbetenni az életét és védnöke a Shannon Bradshaw Trustnak, egy warringtoni székhelyű jótékonysági szervezetnek, amely életveszélyes gyermekeket segít.

Mostanában az Onlyfans nevű oldalon szerez magának követőket és pénzt, ahol a férfi felhasználókat ilyen tartalmakkal örvendezteti meg a botrányhősnő:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás