promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar származású Netflix-sztár olyan erotikus képeket osztott meg a rajongókkal, hogy körülötted is felperzselődik minden
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Francesca Farago neve azért eléggé árulkodó, szóval kiderült, hogy a Netflix sztárjának magyar felmenői is vannak.

Magyarországon valószínűleg még nem sokan találkoztak Francesca Farago nevével. Pedig a dekoratív hölgy gyakorlatilag már valóságos világsztár a Netflixnek köszönhetően. Francesca a stream-óriás egyik lesikeresebb valóságshow-jának első évadában tűnt fel.

A Too hot to Handle (magyarul Ellenállhatatlan kísértés) című reality valószínűleg az RTL-en, vagy TV2-n is megállta volna a helyét, és biztosan hatalmas nézettséget generál. Bár ez pont az a show, amiben nincsen akció.

Ez azt jelenti, hogy a Netflix realityjében nem lehetett szexelni, csókolózni, vagy akár tapizni. Ha ez mégis megtörtént, akkor súlyos pénzlevonás lett a vége. Azért valljuk be, hogy ez egy párkereső showban egy elég erős kihívás, de pont ettől lett izgalmas, ahogy a szeretkezésre vágyó szereplők szenvednek.

Francesca Farago a Netflix műsorának egy igazán népszerű karaktere lett. Ez nem is csoda, mivel a magyar származású lánynak a cikkünk írásakor már 6,1 millió követője van Instagramon. Ennek köszönhetően szépen meg is tud élni az influenszerkedésből.

Persze Francesca már a valóságshow előtt is ismert volt, mert modellként igyekezett befutni. A dekoratív kinézet persze száz százalékosan megvan neki. A lány bár Kanadában született, de elárulta, hogy olasz, illetve magyar felmenői is vannak.

A magyarországi kötődés persze rögtön kitalálható, mivel ugyebár Francesca keresztneve Farago, amit ugyebár itthon hosszú „ó” betűvel írunk. A Netflix showjának első évada amúgy rendhagyó módon ért végett, mivel minden versenyző nyertesként távozhatott. Így a magyar származású lány is 7500 dollárt nyert.

Most azonban megmutatjuk nektek, hogy Francesca Farago minek köszönheti a 6,1 milliós követőtábort. Olykor azért roppantul pikáns fotókat szokott megosztani a rajongókkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás