promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Perzselően átlátszó ruhában Bébiszitter, csak egy pontra tudsz majd bámulni a képen - így ment bulizni Samara Weaving, a Netflix egyik csúcsprodukciójának sztárja
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznő úgy néz ki, mint MArgot Robbie, múltkor össze is keverték vele.

Az utóbbi időszak egyik legjobban várt filmje a Babylon című alkotás volt, amely igazából az álomgyárnak, azaz Hollywood aranykorának állított egy nagyon hosszú emléket, a film ugyanis több mint 3 óra hosszú. És minden van benne, ami szem és szájnak ingere, szóval amennyire történelmi áttekintés, egy kis látlelet abból a korszakból, amikor éppen megjelenik a hangosfilm, avagy elkezdenek beszélni a filmekben, és igazából minden a feje tetejére áll, merthogy elveszik valami, ami régen jellemezte a filmeket, és jön valami új, amely egészen másfajta művészetet kíván.

A korszak tehát telitallat, féktelen dekadencia, szóval mindenki élvezheti az alkotást, amelyben Margot Robbie valami elképesztőt játszik.

Ebben a filmben pedig szerepel mellette Samara Weaving is, akit Magyarországon talán elsősorban a Netflix egyik csúcsprodukciójából, A bébiszitter-filmekből ismerhetnek. A misztikus alkotás valamennyire a felnőtté válásról szól, így pedig rengeteg kis szexuális utalás is van rá. Maga a bébiszitter karaktere is az, a filmben Samara Weaving rengeteg nagyon is villantós helyzetbe kerül.

Samara Weavinget pedig brutálisan sok helyen keverték össze Margot Robbieval a híradásoban, és ha több képen megnézitek őket, egymás mellé téve a képeiket, láthatjátok, hogy ebben tényleg van valami. Ráadásul még az is összeköti őket, hogy mindketten ausztrál származásúak. Samara korábban több vele készült interjúban is beszélt arról, hogy nagyon sokszor megesik, hogy összekeverik őt Margot Robbieval.

Samaea Weaving amúgy modell a színészet mellett, így az Instagram-oldalán rengeteg nagyon bevállalós fotó és videó is fent van. A színésznő pedig majdhogynem napi rendszerességgel posztol magáról. A legutolsó felvételek, amiket pár napja tett fel éppen arról tudósítanak, hogy elindulnak buliba:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás