promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Yellowstone szőke dívája testre feszülő dominaszerkóban pózol, de az ostor használatától sem jön zavarba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfinézők egyik nyomós indoka a Yellowstone megtekintésére a párductestű szőkeség.

A Yellowstone egy Taylor Sheridan és John Linson által készített amerikai neo-western dráma televíziós sorozat, amelynek premierje 2018. június 20-án volt a Paramount Network csatornán. A sorozat főszereplői Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille és Gil Birmingham.

A sorozat a Yellowstone Ranch, egy nagy szarvasmarhatelep, a Broken Rock indián rezervátum, a Yellowstone Nemzeti Park és a földfejlesztők közös határai mentén zajló konfliktusokat követi nyomon.

2023 májusában bejelentették, hogy az ötödik évad lesz az utolsó, és egy eddig nem konkretizált folytatásos sorozat követi. 2022. november 13-án mutatták be az ötödik és egyben utolsó évad első részét, a második rész premierjét pedig körülbelül egy évvel későbbre tervezték - bár a 2023-as Writers Guild of America sztrájk és a sorozat vezetősége közötti kreatív feszültségek kétségessé tették ezt a visszatérést.

Sheridan 2013-ban kezdett el dolgozni a sorozaton, miután megunta a színészkedést, és átváltott a forgatókönyvírásra. Mivel olyan államok vidéki részein élt, mint Texas és Wyoming, így képben volt az ezekre a tájakra jellemző ételvitellel és stílussal. Sheridan a sorozatot Montanában forgatta, és az első forgatókönyveket Livingstonban írta.

Sheridan eredetileg az HBO-nak ajánlotta a sorozatot, de a csatorna elutasította. A sorozat a Dutton családot követi, akik Montana legnagyobb farmjának, a Yellowstone Dutton Ranch-nak, közismert nevén a Yellowstone-nak a tulajdonosai. A Paramount Network 2017 májusában jelentette be, hogy zöld utat adott első forgatókönyves sorozatának, a Yellowstone-nak. A Paramount sorozatmegrendelést adott ki egy tíz epizódból álló első évadra. A sorozatot Sheridan írta, rendezte és executive producere is ő volt.

Az 1883 (2021-2022) című előzménysorozatot azt követően jelentették be, hogy Sheridan ötéves szerződést kötött a ViacomCBS-szel és az MTV Entertainment Grouppal. A sorozat a Dutton család egy generációját állítja a középpontba a régi nyugati időkben, akik vállalják a fáradságos utazást az országon keresztül, mielőtt megtalálják azt a földet, amely a Yellowstone Ranch lesz.

Az 1923 című második előzménysorozat (2022-től napjainkig) a Dutton család egy közbeeső generációjára összpontosít a nyugati terjeszkedés, a szesztilalom és a nagy gazdasági világválság idején. A 6666 című harmadik tervezett spin-off egyelőre tervezés alatt áll, és napjainkban játszódik a texasi Four Sixes Ranchon. Egy további negyedik spin-offot 1944 címmel a Paramount 2023 elején erősített meg, ennek témája egyelőre ismeretlen.

A cikkünk témáját adó szépséges színésznő a sorozatban Teeter karakterét alakítja, aki egy igazi keménykötésű cowgirl és rengeteg harc árán, de sikeresen megveti a lábát egy férfiak uralta világban.

A színésznő a hétköznapokban is határozott, de nőies jelenségnek tűnik, ettől az egésztestes bőroveráltól például teljesen el vagyunk alélva.

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás