promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pryanka Chopra ruhájából teljesen kilátszott a bugyija és eléggé bevágott, nem csoda hogy miatta válik Sophie Turner
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nick Jonas felesége teljesen felfedte fehérneműjét a vörös szőnyegen, már értjük miért pikkelt rá Sophie Turner.

Pryanka Chopra és Joe Jonas kapcsolata 2017-ben kezdődött és nem csoda ha azt mondjuk, hogy az énekesfiú első látásra beleszeretett a meseszép színésznőbe. Nem is várt sokáig a lánykéréssel, 2018-ban a pár Indiában, egy igen elit helyen, az Umaid Bhawan palotában, Jodhpurban, Rajasthanban mondták ki egymásnak az örök hűséget.

A helyszínválasztás nem véletlen, az egzotikus szépség ugyanis Indiából származik. A pár kapcsolata megingathatatlannak tűnik, a párnak 2022-ben egy béranya segítségével gyermeke is született, egy meseszép kislány.

Van azonban valami megdöbbentő a sztárpár kapcsolatában: Pryanka 10 évvel idősebb kedvesénél, ám ezt rájuk nézve egyáltalán nem látjuk, sőt. Nagyon bájos látványt nyújt az ízig vérig nő Pryanka és kölyökképű, ám határozottan sármos kedvese, Nick. Pryanka 41 éves, míg Nick Jonas ebből következően 31.

Az énekesnő igazi álomfeleség, férje rengetegszer dicséri és amikor csak lehetséges, akkor a koncertjeire is elmegy, itt általában a műsor közben forró csókot is váltanak a szerelmes fiatalok.

A bátyjának, Joe Jonasnak a válásával is kapcsolatba hozták a színésznőt: míg ő példamutatóan ellátja anyai feladatait és a családot teszi első helyre, a 27 éves Sophie Turner még vadul bulizik és szeretne szórakozni. Ez életkorából adódóan nem csoda, azonban már két gyermek édesanyja, így férje, Joe több komolyságot várt volna el tőle.

Sophie-t zavarták a folytonos hasonlítgatások, feltételezhetően hiába Joe mondta ki az utolsó szót, ő sem volt már boldog ebben a kapcsolatban.

Pryanka divatérzékének híre messzire elér, legyen az egy laza baráti koktélozás, vagy pedig egy vörös szőnyeges esemény, a külseje minden esetben kifogástalan és nem tud úgy megjelenni, hogy ne szegeződjön rá azonnal minden tekintet.

Most is ez történt, toronymagasan ellopta a showt teljesen átlátszó ruhájával, pedig nem volt egyszerű dolga, hiszen nem akárkik mellett pózolva fotózták le őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás