promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka partnere újabb gyermeket szeretne, de biztosan jó ötlet ez így a válás kapujában?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dologról vallott őszintén a sztár.

 

Majka karrierje során rengeteg zenésszel dolgozott már együtt: felejthetetlen a Dopeman-nel való pályaindítása, ami mára hatalmas ellenségeskedésbe csapott át és úgy néz ki, hogy ez nem egyedi eset. Curtissel való kapcsolata betonbiztos, megingathatatlan kollaborációnak tűnt, végül azonban ebből is elválás lett, rengeteg haraggal és sértődöttséggel megfűszerezve: a páros egyik tagja sem ugyaúgy emlékszik a kenyértörésre.

2018 óta a női energiákat Nika hozza a csapatba, azonban előtte egy másik zenészt is "elfogyasztott" az énekes.

Kollányi Zsuzsi 2016 tájékán tartotta Majka mellett a frontot, azonban az énekesnő terhessége miatt a munkakapcsolat megszakadt és végül nem sikerült jó viszonyban lezárni ezt az együttműködést.

Zsuzsi első körben szülési szabadságra ment, majd jött a pandémia, amikor pedig ismét koncerteket lehetett volna tartani, akkor ismét várandós volt, így végül Majka elköszönt tőle, kapcsolatukat pedig azóta már rendezték.

Bár három gyönyörű fiúgyermek büszke édesanyja, a kapcsolata azonban mégis végetért a tehetséges énekenőnek: márciusban számolt be a válásáról. Három gyermeke édesapjával azonban sikerült baráti kapcsolatot fenntartani, a sajtó azóta sem hangos a vitáiktól, így valószínűleg a nézeteltéréseiket felnőtt módon, a gyermekek érdekeit szem előtt tartva sikerült rendezni.

Az énekesnő a napokban nyilatkozott az egyik ismert lapnak és elmondta, hogy annyira imád édesanya lenni, hogy akár ismét bevállalná a terhességgel járó nehéz hónapokat.

Egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy egyszer ismét édesanya legyen, hiszen ahogy mondta, a rengeteg nehézség mellett semmi másból nem tud annyi erős meríteni, mint a gyermekeiből és a belőlük áradó végtelen szeretet is minden áldozatot megér.

Az, hogy az énekesnő magánélete hogyan rendeződik el, egyelőre kérdéses, de ha megtalálja egy új pár mellett a boldogságot, akkor könnyedén lehet, hogy három kisfiának kistestvére születik: még akár egy kislány is lehetne az új románc gyümölcse.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás