promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkával megtörtént az, ami mindenki rémálma - Szomorú hírt közölt a rapper
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka nagyon kiakadt, kezd elege lenni.

Majka sikert sikerre halmoz, hiszen a tévéműsorait rengetegen nézik, a koncertjein elképesztően sokan vannak, ráadásul nemrég kiderült, hogy a Forbes magazin szerint ő az ország legértékesebb celebje, és ezzel olyan titánokat utasított maga mögé, mint például Sebestyén Balázs vagy Ördög Nóra – sőt, mint kiderült, a céges bevételei miatt sem panaszkodhat, bár van, akinek még nála is jobban megy:

Most volt Majka 44. születésnapja, valószínűleg ezért is döntöttek úgy a családdal, hogy valóra váltják a régi álmukat, és elmennek egy hajós kiruccanásra a Földközi-tengerre. El is indultak, elvileg minden rendben volt, repülővel utaztak Rómába, ott viszont nagyon rossz hír fogadta a rappert: kiderült, hogy ugyan a család többi tagjának megvan a csomagja, de az övé sajnos nem érkezett meg.

„Azt gondolom, hogy valami engem üldöz. Megtalál az utazás rossz szelleme. Rám tett valami átkot valaki...”

– mondta Majka a videóban, amit a bosszantó esetről készített.

A híresség elárulta, hogy minden cucca a bőröndjében volt, és akadtak közöttük olyanok is, amik pótolhatatlanok. Reméli, hogy meglesz a csomagja, de állítólag sosem érkezett meg Rómába, a rendszerben pedig nem találják, szóval enyhén szólva nem túl rózsás a helyzet – sőt, gyakorlatilag egy olyan szituációról van szó, ami sokaknak egyenesen a rémálma egy ehhez hasonló utazásnál.

Majka eléggé kiakadt a légitársaságra, hiszen már nem először fordul elő vele ilyesmi, és egyszerűen nem érti, mégis hogyan lehetséges ez. Előző éjszaka is a felesége, Majoros Hajni trikójában aludt, most meg ugyanabban a pólóban volt, mint tegnap, szóval nem lehet kellemes érzés neki – de még előfordulhat, hogy jól végződik a dolog, hiszen ma még megérkezhet az elveszett csomagja, ugyanis csak holnap mennek tovább.

Itt lehet megnézni Majka beszámolóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás