promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi még Majkát is durván lekörözte, brutális összegekről van szó
Borítókép:  TV2 (via femina.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően sok pénzt termeltek tavaly a magyar celebek cégei.

Azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy megéri celebnek lenni, hiszen ha ügyesen, okosan csinálja a dolgait az ember, akkor rengeteg pénzt kaszálhat. Számtalan magyar hírességnek van saját cége, vagy tetemes részesedése egy cégben, és a legtöbbször ez számít a fő bevételi forrásuknak. Most kijöttek a tavalyi adatok, amik alapján Majka és Sebestyén Balázs sem panaszkodhatnak.

Nemrég a Forbes közölt egy listát az ország legértékesebb celebjeiről, és egyáltalán nem meglepő módon Majka végzett az első helyen, hiszen ő a színpadon, illetve a tévében is elképesztő sikereket ér el. Második helyen Sebestyén Balázs végzett, utána pedig el is kezdték barátilag oltogatni egymást a helyezéseik miatt, de érezni lehetett rajtuk, hogy nagyon örülnek annak, hogy ilyen előkelő helyen szerepelnek a listán.

A Forbes most a céges pénzügyi adatokat is megnézte, és elég meglepő lett az eredmény – legalábbis bizonyos szempontból mindenképpen.

Kiderült, hogy Majka cége tavaly megdöntötte a 2019-es rekordját, és 384 millió forintot realizált, ami elképesztően hatalmas összeg. Sebestyén Balázs cége pedig 503 millió forintra tornázta fel a bevételét. Rúzsa Magdi cégének csökkent a bevétele, tavaly 170 millió forint volt az árbevétele, de ez érthető, hiszen hármasikreket szült a csodálatos hangú énekesnő, így nem tudott annyit dolgozni. Ördög Nóra és Nánási Pál cégének bevétele is csökkent, a tavaly előtti 314 millió Ft-ról 246 millió forintra.

Viszont lehet, hogy sokan meg fognak lepődni azon, hogy Kasza Tibi cége (amiben elvileg 51 százalékos részesedése van) 2022-ben 4,68 milliárdos árbevételt termelt, ami saját rekordnak számít. A profit 1,3 milliárd forint volt, de ezt nem fizették ki osztalékként, hanem a cégben marad – vagyis mondhatjuk, hogy Kasza Tibiék nagyon jól csinálják azt, amit csinálnak, ha ilyen árbevételt volt képes elérni a cég.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás