promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi akkorát bukott, hogy azt rossz nézni, köröket vert rá Majka és Hosszú Katinka
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy kik 2023 legértékesebb magyar celebjei, akad pár meglepetés a listán.

Celebekből sosincs hiány, főleg úgy, hogy manapság már egy felkapott TikTok videóval is bárki hatalmas ismertségre tehet szert, és rögtön sztárrá válik hazánkban. Persze vannak jól bejáratott, mindenki által ismert nevek, akik hosszú évek, évtizedek óta jelen vannak a magyar médiában, így nem csoda, hogy ők vannak a dobogón a legértékesebb hazai celebek 2023-as listáján a Forbes magazin összeállítása szerint.

A Forbes ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, illetve online jelenlét alapján vizsgálta meg a magyar hírességeket, hogy kiderüljön, ki közülük a legértékesebb. Bőven akadnak a listán meglepetések, hiszen például a tavaly a 19. helyen szereplő Schobert Norbi idén akkorát zuhant, hogy kiesett a TOP 40-ből, de külön érdekesség az is, hogy nem történt trónfosztás.

Íme a 10 legértékesebb magyar celeb 2023-ban:

10. Till Attila

9. Csobot Adél

8. Borbás Marcsi

7. Liptai Claudia

6. Hosszú Katinka

5. Istenes Bence

4. Ördög Nóra

3. Rúzsa Magdi

2. Sebestyén Balázs

1. Majka

Várható volt, hogy Majka ismét győzedelmeskedik, hiszen szinte minden arannyá válik, amihez hozzáér, akár zenei, akár televíziós szempontból. Sebestyén Balázs is szépen tartja az erős pozícióját, Csobot Adél és Till Attila pedig rendesen feltörtek, hatalmasat ugrottak a listán – sőt, ezek alapján az Istenes Bence-Csobot Adél párost tekinthetjük a legértékesebb hazai sztárpárnak, hiszen mindketten ott vannak a TOP 10-ben.

Majka sikere megdönthetetlennek látszik, már-már csodának kéne történnie ahhoz, hogy valaki letaszítsa őt a trónról, de persze nem lehet tudni előre, hogy mit hoz a jövő. Könnyen elképzelhető, hogy valaki akkorát fog robbantani, hogy rögtön a Forbes listájának első helyére ugrik, de persze ennek viszonylag csekély az esélye annak tudatában, hogy a rapper folyamatosan aktív, és sikert sikerre halmoz.

Akit érdekel egy érdekes, friss interjú Majkával, az itt megtekintheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás