promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megpróbálta leoltani Sebestyén Balázst, de csúnyán visszanyalt a fagyi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a kört Sebestyén Balázs nyerte, de vajon lesz folytatás?

Nemrég jelent meg a Forbes magazin listája, amin összeszedték Magyarország legértékesebb hírességeit. A celebeket ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, illetve online jelenlét alapján kategorizálták, és akadt pár meglepetés, hiszen például Schobert Norbi benne sincs a TOP 40-ben, pedig tavaly a 19. helyen végzett – bár voltak mostanában körülötte gigantikus botrányok, így ez nem is akkora meglepetés.

Idén nem történt trónfosztás, így ismét Majka végzett első helyen. Ez várható volt, hiszen zenészként, illetve televíziós személyiségként is sikeres és aktív, így mondhatni könnyedén lenyomta a mezőnyt. Az ismert műsorvezető, Sebestyén Balázs lett a második a listán, de érdekes módon még így is ő, illetve a két rádiós társa, Vadon Jani és Rákóczi Feri szerepelnek a Forbes címlapján – a rapper meg is próbálta leoltani őket emiatt.

„Rettentően tisztelem az olyan korrekt médiumokat, akik megjelenést biztosítanak a »futottak még« kategória szereplőinek is!”

– írta Majka, ezzel egyértelműen arra utalva, hogy ő végzett az első helyen, Sebestyén Balázs meg „csupán” a másodikon.

Majka és Sebestyén Balázs elvileg hosszú ideje jó haverok, többször is láthattuk már, ahogy barátilag csipkelődnek egymással, így várható volt, hogy a Balázsék sztárja reagálni fog valamit az előadó jól irányzott beszólására. Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy megérkezzen a válasza, ráadásul a tőle megszokott, remek humorral csapta le Majka oltását a Forbes címlapja és listája miatt:

„Régóta szeretett volna Majka egy közös képet velünk, végre összejött neki..”

A visszajelzések alapján a követők egyenesen imádták Majka és Sebestyén Balázs kis „csatáját”, hiszen mókás, mikor két ilyen hatalmas titán játékosan összeakasztja a bajszát a nyilvánosság előtt.

Itt lehet megtekinteni Majka bejegyzését:

Itt pedig egy viszonylag friss interjút lehet meghallgatni Majkával, aki nagyon érdekes dolgokról beszélt Osváth Zsolttal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás