promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pocakos Majkáról durva felvétel került elő a múltból – így indult a sztár karrierje a Való Világban
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka elképesztően sokat köszönhetett annak, hogy anno ő lett a kilencedik villalakó.

Majka sosem feledi el, hogy honnan indult a karrierje. Tillával ugyebár a mai napig nagyon jó barátok, és szakmailag is megvan közöttük a kémia. Különleges is visszanézni azt a videót, amikor ketten elmentek Ózdra, hogy felidézzék Majka múltját. Ezt ide kattintva tehetitek meg, és valóban érdemes.

A Propaganda műsorában felkutatták a régi sulit, a rapper első munkahelyét, és a nagyszülők házát, ahol a sztár általában a nyarakat töltötte.

Majka már gyerekkorában tudta magában, hogy egyszer mindenképpen ki akar törni, hogy több van benne. Erősen vissza kell mennünk az időben, mert Majoros Péter Való Világban tűnt fel először a tévében.

A sztár még csak 23 éves volt, és akkor bizony a közönség kezében volt a sorsa a beszavazó-show miatt. Ki tudja, miképp alakul az élete, hogy ha akkor nem ismerheti meg a nevét az egész ország. Végül Majka kiválóan eladta magát, és közel tízezer szavazattal győzedelmeskedett, így ő lehetett a kilencedik villalakó. Mutatjuk is azt a videót, amikor beléphetett a villa ajtaján.

Majka bár később érkezett, de abszolút be tudott illeszkedni a villalakók közé. Az RTL Klub műsorának első részét Mészáros Szabolcs nyerte meg, míg Majka lett az ezüstérmes. Érdekes is visszanézni, amikor az előadó akkor még picit pocakosan, félpucéran lelkizett egy nagyot Szabolccsal.

Ha úgy vesszük, Majka lett az RTL Klub showjának az igazi győztese. A rapper-műsorvezető köszöni szépen, remekül van: a tévében bármikor látják, a koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, és közben a Forbes is megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján.

Majkának és a zenekarának most nyáron is rengeteg fellépése van, és közben a Sztárban Sztár Leszek forgatásain is ki kell hoznia magából a maximumot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás