promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka dühe elszabadult, ráadásul egy kollégáját is célba vette
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka most egy különleges dolog miatt szekálja Köllő Babettet.

Nagy utat tett meg Majoros Péter, vagy ahogy már az egész ország ismeri, Majka, aki még a Való Világban tűnt fel. Bátran ki lehet mondani, hogy az RTL valóságshowjából ő tudott a legtöbbet profitálni, hiába csak a második helyet szerezte meg anno. Az biztos, hogy már akkor is céltudatos volt, és tudta, hogy fel akar törni, a határ pedig nem más számára, mint a csillagos ég.

Az Ózdról indult híresség koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, a tévében pedig bármikor kap munkát, bár tény, hogy a Zsákbamacskával kicsit befürödtek a múltkor, de ez benne van a pakliban.

Hamarosan az is kiderül, hogy Majka meg tudta-e tartani az első helyét a Magyarország legértékesebb celeb listán.

Ugyebár zakatol a nyár, és Majkának és a zenekarának rengeteg koncertje van. Legutóbb Marosvásárhelyen léptek fel, de a dühe alaposan elszabadult egy váratlan probléma miatt.

„Marosvásárhelyi reptér a legnagyobb kabaré a világon, b*szd meg! Egyetlen egy ilyen határőrfülke van, itt állunk egy órája egy sorban, két gép indul innen egy órás különbséggel”

- idézte a Blikk a hírességet, aki hozzátette, hogy a Kolozsvárról érkező szerelőcsapatot is meg kellett várniuk, mivel madárral ütközött a gép leszálláskor. Később kiderült, hogy a magyar légtér tele van, ezért újabb egy órát kellett várni a felszállásra.

Közben ahogyan Köllő Babett is beszámolt a múltkor róla, már nagyban zajlik a Sztárban Sztár Leszek! forgatása. A luxusfeleség felnőttként vállalta be a fogszabályozót, és ezt Majka ki is használja.

„A kedves kollégáim, élünkön Majkával, persze vissza is élnek a helyzettel. Mennek a poénok, a froclizás”

- mesélte a Borsnak Köllő Babett, akit az üdítővel is szívatnak. Ugyebár őrülten kívánja, de most csak vizet ihat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás