promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkát egyetlen szóval szénné alázták, ekkora beszólást még sose kapott a rapper
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka bakizott egyet, és ennek meg is lett a következménye.

Majka az ország egyik legismertebb embere, aki a zenei, illetve a tévés pályán is képes volt maradandót alkotni az utóbbi évtizedekben. Ő valóban egy megkerülhetetlen alakja a magyar médiának, hiszen a műsorait rengetegen nézik, a fellépésein pedig több ezer ember tombol a slágereire – de persze neki is bőven akadtak botrányai, most pedig úgy néz ki, hogy Manuellel keveredett kellemetlen helyzetbe.

Manuelt az X-Faktorban ismerte meg a közönség, azóta pedig egy elképesztően sikeres előadó lett belőle. Hamarosan a The Voice című tehetségkutató műsorban láthatjuk őt coach szerepben Curtis, Trokán Nóra és Miklósa Erika mellett az RTL-en, bár nem mindenki örült annak, hogy a fiatal rapper is kvázi zsűrizni fog a produkcióban, hiszen rengeteg nagy port kavaró balhéja volt már.

Manuelnek most Majkát sikerült szétaláznia mindössze egyetlen szóval.

Majka kirakott egy videót, amiben éppen Manuelt keresi a Marosvásárhelyi Transylvania Repülőtéren, be is tagelte őt, hogy megtalálják egymást. Viszont vétett egy kínos bakit, ugyanis rosszul jelölte be Manuelt a felvételen, ő pedig egy Insta Storyban reagált erre, ráadásul közben rendesen le is oltotta a hírességet, ugyanis egy olyan szót használt rá, ami bizonyos szempontból elég megalázó:

„Igazi boomer apuka”.

A boomer azt jelenti, hogy begyepesedett, és általában olyan „idősebb” emberekre használják, akik nem haladnak a korral. Majka 43 éves, és összességében nagyon menő, ezért is lehet most egészen kínos számára, hogy egy fiatalabb rapper leboomerezte őt, hiszen ezzel a státuszának is nekimentek – persze Manuel ezt valószínűleg nem bántásnak szánta, hiszen sírós-nevetős szmájlit használt, szóval minden bizonnyal csak egy kis baráti csipkelődésről van szó.

Itt lehet megtekinteni Majka Manuel keresős videóját:

Akit érdekel, az itt meghallgathatja Manuel legutóbbi slágerét – de csak saját felelősségre, ugyanis szókimondó a szövege:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás