promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman ennek a fiatalabb nőnek a combjai között találta magát, a sztár most válik 67 éves feleségétől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap robbant a bomba, hogy 27 év házasság után válik az álompár, Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness között 13 év korkülönbség volt.

Hugh Jackman Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb férfi sztárja, életét eddig nem árnyékolták be a magánéleti problémák, és még 23 év után is meggyőzően játssza az X-Men filmek szőrös izomkötegét, a magyar keresztségben valamiért Farkas nevet kapó Rozsomákot. Éppen ezért mindenkit meglepett a hír, hogy a harmonikus kapcsolatnak most vége, Jackman és felesége külön utakon folytatják. A hírt egy nagyon visszafogott közleményben tudatták a nagyvilággal, a szöveg szerint szeretetben és békével válnak el, közös gyerekeik pedig egyébként is örökre összeköti őket. A válás lehetséges okairól mi is írtunk, itt lehet részletesebben elolvasni:

Rögtön szárnyra kaptak persze a pletykák, hogy Jackman talán félre lépett, hiszen miközben felesége egyre csak idősödik, és most már abszolút nyugdíjas korba lépett a maga 67 évével, addig az ausztrál színész még mindig csak 54 éves, és szebbnél szebb nők veszik körbe a szakmájában, így könnyen elképzelhető, hogy esetleg félrelépett, és a felesége már nem igazán honorálta ezt.

Na de kihez tartoznak a címben is említett női combok?

A válasz egyszerű: Kate Beckinsale combjai azok. A még 50 évesen is bombaformában lévő színésznő és Jackman még a Van Helsing forgatásán kerültek közelebbi kapcsolatba, hiszen a filmben románc alakul ki karaktereik, Van Helsing és Anna Valerious között. Van Helsing épp hogy csak megérkezik Erdélybe, mikor Anna máris megöletné az ismeretlen idegent, amikor különös sémoni lények lepik el az eget, és előkerül a nyílpuska. Az előbb még egymással hadakozó főszereplőknek gyorsan össze kell fogniuk, ha élve szeretnének kijutni a slamasztikából, így történik az, hogy Jackman a földön találja magát - Beckinsale combjai között. Őszinték leszünk: nekünk is kedvünk támadt újranézni a filmet, ami legismertebb viktoriánus kori, gótikus horrortörténetek karaktereit (Drakula, Frankenstein) vegyíti érdekesen steampunk elemekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás