promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Beckinsale fehér bugyira vetkőzött a kamera előtt, majd benéz a hűtőbe
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Beckinsale minden kétséget kizáróan a világ egyik legszebb színésznője.

Új filmes villantásokat gyűjtő cikkünkben Kate Beckinsale látványososabb fehérneműs jeleneteit szedtük össze nektek a YouTube-ról.

Kate Beckinsale kétségeket kizáróan mindig csúcsformában van, és hogy mi a legjobb bizonyíték erre? Bizony az, ha felmegyünk az Instagram-oldalára, hiszen minden héten jön valami frissítés, sokszor pedig maga a színésznő mutatja be legújabb ruhadarabjait, nem is akárhogyan, művészi fotók jönnek sorra. A legtöbben őt talán a Magyarországon is forgatott Underword című filmből ismerhetik. Igen, ez az a filmsorozat, amelyben feltűnik Görög Zita is.

Kate Beckinsale amúgy angol modell, és színésznő, de utóbbi az előbbi után jött, hiszen kezdetben a világ egyik legkeresettebb modellje volt, akinek lábai előtt hevert bizony a fél világ. Idén lesz 50 éves, kezdetben pedig csupán kisebb televíziós szerepeket kapott, majd ezután a Sok hűhó semmiért című alkotásban játszotta az egyik legfontosabb szerepét, amely beugró volt a nagyfilmek világába. Kosztümös filmekkel folytatta, és jött az a szerep, amely már egy abszolút csúcskategóriás film volt, mindenki láthatta őt a világon.

Ez volt a 2001-es Pearl Harbor - Égi háború című alkotás, ahol a filmben Ben Affleckkel hangolódtak nagyon egymásra.

Kate Beckinsale az Underworld című filmben is megmutatta formás idomait, hiszen végig feszülős bőrszerkóban henteli a népet, majd Az emlékmásban is láthatjuk egy igazán intim jelenetben, amikor Colin Farrel mellől kel ki az ágyból, IDE kattintva pedig megnézhetitek az egyik legjobb éjszakai hűtőzést, amikor a ruháit levetve jut el a hűtőig Kate, majd be is néz a fridzsiderbe. Garantáltan nem fogjátok sosem elfelejteni ez ta jelenetet.

De, hogy az élvezeteket halmozzuk, bizony néha feltesz fehérneműben tornázós videókat is a közösségi oldalára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás