promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kifakadt Hugh Jackman, ezért válik 27 év után az X-Men sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bombaként robbant a hír, de valójában sajnos várható volt. Hugh Jackman és Deborra-Lee 27 év után döntött a különválás mellett.

Hugh Jakcman 1995-ben ismerkedett meg Deborra-Lee Furness-sel egy ausztrál TV-sorozat forgatásán, és egy évvel később már feleségül is vette. Jackman ekkor 27 éves volt, felesége pedig már 40. A szembeszökő korkülönbség ellenére (13 év) úgy tűnt, rendkívül harmonikus a házasságuk, sosem volt botrány, sosem volt megcsalás, ami különösen annak fényében meglepő, hogy a sztárvilágban még azok sem tudnak sokáig kitartani egymás mellett, akik korban közelebb állnak egymáshoz. De ahogy mondani szokták, a szerelem nem kor kérdés.

Ez ebben a formában viszont nem teljesen állja meg a helyét, mert legyőzhet a szerelem minden akadályt, a nagy korkülönbség akkor is nyilvánvaló gyakorlati kihívások elé állítja a feleket, főleg akkor, ha a gyengébbik nem képviselője van feljebb.

Jackman ma 54 éves, Deborra Lee viszont közelít a 70-hez.

Az ebből adódó dinamikák semmiképpen sem hétköznapiak, mivel a két fél sosincs ugyanabban az életszakaszban, Jackman még mindig középkorú férfi, a középkorú férfiak kihívásaival, míg Deborra-Lee sokkal inkább egy tisztességgel megvénült díva. Az ilyen kapcsolatokat egyszerre jellemezheti az anyáskodó magatartás, hiszen egy idősebb nő egy fiatalabb férfi útját egyengeti (pont ilyen volt ez a tíz évvel ezelőtti sztori, mikor Jackman felesége azt tanácsolta férjének, nézesse meg az orrát), a férfira való felnézés teljesen más kontextusban kerül elő - ugyanakkor fiatalabb férfiként meghódítani és megtartani egy idősebb nőt, olykor sokkal több férfiasságot feltételez, mint mikor valaki tartja magát a konvenciókhoz.

Egy biztos, ez nem működik magától, mindkét félnek óriási energiákat kell bele fektetnie, hiszen a szeretet csak egy lába a kapcsolatnak a négyből. Jackman és Deborra Lee közös közleményükben is kiemelték, hogy elképesztően hálásak az együtt töltött évekért, továbbra is családjuk az első, és szeretetben válnak el útjaik.

A kölcsönös szeretettel, tisztelettel tehát nincs is gond, Jackman korábban is csak szuperlatívuszokban dicsérte kedvesét, akivel továbbra is összeköti két adoptált gyermekük. Oscar Maximilian Jackman már felnőtt, 23 éves, Ava Eliot pedig a nyáron töltötte a be a 18-at, talán Jackmanéket is ők tartották össze ilyen hosszú időn keresztül - de ez nem igazán fog kiderülni soha, tekintve hogy Jackman sosem beszél nagyon a magánéletéről.


De akkor mi lehetett a gond? A gazdasági kapcsolatot nyugodtan kivonhatjuk a képletből, hiszen Jackman A-kategóriás hollywoodi sztár, káros szokások nélkül, nem megy el a vagyon szerencsejátékra vagy drogokra. A felek életstílusáról nem tudunk sokat, hacsak nem annyit, hogy Jackman mindig is rengeteget dolgozott, ha épp nem forgat, akkor színházban játszik, felesége karrierje teljesen máshogy alakult, főleg miután Deborra-Lee csúcsévei még azelőtt voltak, hogy megismerkedett volna Jackmannel. A sokat emlegetett negyedik láb azonban a szexualitás, ami minden bizonnyal nagy vízválasztó.

Egy 67 éves nőnek nem csak a teste, hanem az igényei és a megélése is teljesen más, mint fiatalabb korban, ez sokkal mélyebb dolog a puszta testiségnél. Jackman közben küzd a rákkal, illetve az arra való hajlamával: mint kiderült felesége jó tanácsa életmentőnek bizonyult egy évtizeddel korábban, azóta is rendszeresen jár szűrővizsgálatokra, ahonnan nem mindig érkeznek jó hírek.

A teljes igazság talán sose derül ki, és nem is tartozik ránk. De ha válásra kerül a sor, azt mégiscsak érdemesebb így csinálni, nem úgy, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor az elmúlt egy hónapban.

Hálával, tisztelettel és szeretettel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás