promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül kívánják a fiatal férfiakat ezek a nők, Hugh Jackman felesége is közéjük tartozott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sűrű időszak ez a mostani a válások tekintetében, Magyarországon és a nagyvilágban is egymás után jelentik be szakításukat a sztárok. Legutóbb Hugh Jackman és Deborra-Lee döntött úgy, hogy 27 év után szétválnak útjaik.

 

Ha ezt a listát még egy hónappal ezelőtt írjuk, Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee is ráférhetett volna. De ma már tudjuk, hogy a pár külön utakon folytatja. Mivel Jackman még csak 26 éves volt, amikor elvette az akkor 40 éves ausztrál színésznőt, kíváncsiak voltunk kik azok a hírességek, akik hasonlóan házasodtak.

Összeállításunkban három olyan különleges párt veszünk górcső alá, akiknél bizony jelentős korkülönbség volt a gyengébbik nem javára. Van akik azóta sajnos már szakítottak, van olyan akiknek továbbra is megingathatatlannak tűnik a házassága, az akad olyan is akiknél akkora a korkülönbség, hogy azt sokan már a gerontofília kategóriájába sorolnák.

Julianne Moore (63)

Hollywood vörös tornádója 35 évesen csábította el akkor még csak 26 éves férjét, és már 27 éve alkotnak egy párt (20 éve házasok). Bart Freundlich nem olyan ismert, mint a még 60 fölött is remek formában lévő Moore, de ez láthatóan ugyanúgy nem okoz semmiféle fennakadást kettejük szerelmi kapcsolatában, mint hogy 9 évvel fiatalabb a feleségénél. Két felnőtt gyerekük van.

Forrás: Profimedia

Demi Moore (60)

A másik Moore is inkább egy fiatalabb férfinál kereste a szerelmet, miután Bruce Willissel való házassága nem működött (viszont ma is nagyon jó barátok, Demi is ott  áll volt férje mellett a betegségben,). Demi Moore és Ashton Kutcher 7 évig voltak házasok, Kutcher még csak 25 éves volt, mikor beleszeretett a 40 éves fekete ciklonba. A kölyökképű színész azóta Mila Kunis oldalán találta meg a boldogságot, Moore pedig tovább falja a fiatalabb férfiakat (azóta legalább 5 alkalommal jött össze nálánál fiatalabb férfival).

Forrás: Profimedia

Brigitte Macron (70)

A francia first ladynél nyilvánvalóan sokkal híresebb férje, a francia miniszterelnök. A gallok első embere 16 éve vette feleségül a tanárként dolgozó Brigitte-t, a frigy egy klasszikus tanár-diák románcból szökkent szárba. Brigitte még 1992-ben ismerte meg a leendő elnököt, aki akkor még csak 15 éves volt, és Brigitte lányának az osztálytársa. A kapcsolatot Macron kezdeményezte, és bár a szülei érthetően elcsodálkoztak a dolgon, 17 éves korában felvállalta a a nálánál 25 évvel idősebb nőt. Azóta is egy párt alkotnak, közös gyermekük . Brigitte életkorából fakadóan - értelemszerűen nincs.

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás