promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztárpár kapcsolata ért véget, már válóperes ügyvédet is fogadtak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pár férfitagja már egy válóperes ügyvédet is fogadott az információk szerint.

A TMZ korábban arról számolt be, hogy Joe "a válási papírok beadásának küszöbén áll, hogy véget vessen Sophie-val való házasságának".
Órákkal azután, hogy a TMZ arról számolt be, hogy Joe Jonas és Sophie Turner válófélben vannak, egy forrás azt mondta a People magazinnak, hogy Joe felfogadott egy válóperes ügyvédet. Eközben a pár még mindig nem erősítette meg vagy cáfolta a hírt, azonban mint látjuk több sajtóorgánum is kész tényként beszél ezekről az állításokról.

Sophie és Joe igazi álompár voltak, már közös gyermekük is született. Ha esetleg ez hatalmas sokként érne téged: a magazin hogy több forrással is beszélt, akik szerint "Joe felvette a kapcsolatot az embereivel és konzultált legalább 2 Los Angeles-i válóperes ügyvéddel, mivel szeretne véget vetni a házasságának". Azt is állították, hogy Joe-nak és Sophie-nak "komoly problémái" voltak az elmúlt hat hónapban - és rámutatott, hogy Joe-t időnként a gyűrűje nélkül látták az elmúlt hetekben.

A rajongók még reménykednek és azonnal megjegyezték, hogy Joe viselte a gyűrűjét egy nemrég Instagramra feltöltött fotón - amelyen ő és a testvérei a hosszú hétvégén Texasban élvezik a pihenést.
Ennek ellenére a TMZ szerint forrásaik továbbra is szilárdan állítják, hogy Sophie és Joe házassága "lefelé íveé és úton van a családjogi bíróság felé, méghozzá a vészesen gyorsan".

Érdekesség, hogy Sophie-t látták Joe-val annak a The Tour nevű turnéján, nemrégiben pedig még közös képet is ppsztolt a sztárpár.
Eközben nemrég eladták miami-i villájukat (mint tudjuk, az ingatlaneladások gyakran a celebek szétválásának korai jelei). Kíváncsian várjuk, hogy hozzászólnak-e a híreszteléshez, ha igen, akkor pedig mit.

Az biztos, hogy Trónok harca szépséges színésznője és a Jonas Brothers sármos énekese sem maradna sokáig parlagon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás